| AlinaTha112 a întrebat:

acum 2 zile am spalat la masina 2 perechi de blugi (negru si gri), dupa ce s-au uscat si i-am intors pe fata am observat niste dungi alb-gri lungi si inestetice, nu stiu ce sa le fac sa le scot, i-am clatit de doua ori chiar si in vanish si tot acolo sunt. Nu cred ca este din cauza masini sau ca i-am spalat pe fata, asa imi spal toate perechile de blugi in aceeasi masina.
Daca vi-s-a intamplat asta vreodata, cum ati procedat? Sau ce credeti ca ar trebui sa le fac sa iasa?

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ce sa faci, in cel mai bun caz o sa dispara cu timpul dupa mai multe spalari...nu ai respectat temperatura de spalare care scrie pe eticheta produsului.Sau a fost de proasta calitate materialul.

| AlinaTha112 explică (pentru anonim_4396):

Era de 30 de grade si eu asa spal de obicei. Ma gandeam sa incerc astazi cu Ace colors sa vad daca da vreun rezultat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlinaTha112):

Inseamna ca e de proasta calitate materialul... daca sunt noi te poti duce sa-i returnezi daca ai pastrat bonul fiscal si daca refuza sa-ti schimbe produsul sau sa-ti returneze banii poti daca reclamatie la ANPC.

Daca asi incerca cu Ace colors crezi ca ar da vreun rezultat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti face*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlinaTha112):

Incearca cu Vanish pentru rufe colorate, si pune-i la muiat 30 de min dupa ce i-ai clatit.

Asta am facut acum, sper sa nu mai fie dupa!

| orientalmed a răspuns:

E lege sa nu ii speli pe fata.S-a decolorat. Nu o sa ai garantie pentru asta.

| francut a răspuns:

Au fost prost vopsiti si acum s-au decolorat. Nu ai ce face. Eventual, sa-i vopsesti din nou daca gasesti o vopsitorie. Dar ia in calcul sa nu te coste mai mult decat o pereche noua.

| darrio2007 a răspuns (pentru AlinaTha112):

La 30 de grade nu se numeste spalare.