| TraficantăDeDulciuri a întrebat:

Am 16 ani, 156cm si 50 kg. In ultimele 3 luni am pus cam 5 kg si vreau sa scap de ele. Bine inteles s-au pus pe solduri, fese, burta. Dupa ce termin cu tezele vreau sa merg la fitness dar cred ca nu e suficient. Ce ar trebui sa mananc pentru a pierde kilograme avand in vedere ca am gastrita si am un regim pe care trebuie sa il urmez( nu am voie acid, ceapa, usturoi, prajit, fructe cum ar fi merele, portocalele lamai clementinele, mandarinele, piersicile)?

Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Dacă spui că ai o dietă strictă trebuie să faci în primul rând foarte mult sport,asta recomandă majoritatea nutriționiștilor. Elimină dulciurile,bananele,prăjeala,carnea cu grăsimi. Mănâncă doar pește,carne de pui sau curcan(fiert sau la cuptor fără pic de ulei. Dacă ai o tigaie de teflon poți să faci în ea fără teflon.
Mănâncă sănătos, puțin, fă mult sport și o să slăbești garntat!
Nu îți recomand diete stricte la doar 16 ani pentru că îți fac rău, poți suferi după de anemie sau altceva. Sper să te ajute sfatul meu! Mult succes!

3 răspunsuri:
| NoUseForAName a răspuns:

Cat mai mult sport.
Fuga e lucrul care te face sa slabesti cel mai mult.

| TraficantăDeDulciuri explică (pentru NoUseForAName):

Dar degeaba fac sport daca eu mananc chestii care ma ingrasa rapid. De aceea intrebam ce sa mananc happy

| puncte a răspuns:

Asculta uita de regim

Gastrita

Fiamarant (comprimate) - 1 cp. X 3 ori / zi
Gemoderivat de Tei Argintiu - muguri - 1 monodoza / zi

*Recomandarile sunt orientative! Pentru o schema terapeutica individualizata va rugam sa contactati Medicii de consiliere fitoterapeutica Hofigal la telefon 021/334.00.26 sau pe e-mail medici@hofigal.eu!
da un telefon si asculta medicul terapeut de la Hofigal
vorbesc din experienta