Daca nu te grabesti foarte tare sa-l mananci, pune-l undeva la caldura...Adica eu am incercat, si a fost mai dulce dupa.presupun ca se mai coace
Dar fara sa fac salata, poate folosind idei mai simple(genul pe care le-am dat eu), nu pot? mai ales ca nu-mi place compotul .stiu,sunt pretentioasa...
Sa faci o salata nu este simplu? Eu nu inteleg ce vrei! Nu-ti place compotul dar pui miere pe kiwi!
Faci cum vrei...Treaba ta!
Nu trebuie sa te superi.Pur si simplu am cerut un sfat si pe urma am dat mai multe detalii, nu am reprosat.inca nu am pus miere pe kiwi,ziceam asa,sa va faceti o idee ce vreau.da, salata e simpla, dar eu sunt o fire mai lenesa...am intrebat de curiozitate, daca exista si alte metode de a manca kiwi fara a simti acreala, atat. Multumesc ca te-ai deranjat sa-mi dai un sfat! Multumesc tuturor celor care au facut-o! Nu vreau sa se supere nimeni din cauza catorva pretentii de-ale mele si din cauza gusturilor ciudate.
Dia27,nu se coace, doar ca amidonul din kiwi se transforma in zahar.Acelasi lucru se intampla la pere, mere, struguri si multe alte fructe.De exemplu pepenele rosu sau papaya,nu se intampla acelasi lucru,o poti lasa mult si bine la soare,la caldura, sa treaca zile, nu se "coace" daca au fost culese verzi.Fructele care contin amidon se "coc"pentru ca acesta se tranforma in "zahar", sau fructoza.