Tipul ăsta de masaj de care zici tu se numeste frămîntatul pisicuțelor, si acest lucru pe care ele il fac(animalele) este si de a marca teritoriul si de a arata altor rivali ca acesta este teritoriul ei, tu esti stapîna ei, ea pisica prin modul ei de a proceda prin acest frămîntat vrea sa te asigure ca te iubeste si te acceptă lingă ea, nu trebuie sa o certi, sau sa o bati, trebuie sa o mîngîi si sa o asiguri la rindul tau ca si tu o iubesti si este acceptată de tine, acest comportament al pisicilor s-a observat atit la puii nou născuti cit si la pisicile si motanii adulti, ei cauta afectiune, chiar si pisoii care nu au fost despărtiti de mama lor fac asta, ca mama lor sa le ofere caldură si dragoste.
Poate î i este dor de mama ei sau viseaza ca incă suge de la mama ei, face asta in somn? sau tot mereu. Pisica este maidaneză sau de rasă? Ce culoare este? E fetiță? Multumesc.
EU am luat-o de pe strada.Mama ei nu a primit-o si era singura.Este maidaneza, blanita este alb cu negru si este fetita.
Buna! In primul rand as vrea sa te felicit pentru alegerea făcută, si anume sa adopți o pisicuta de pe strada. Din punctul meu de vedere, cred a simte nevoia de Afecțiune, poate duce dorul de mama, daca in mod repetat face asa ceva. Insa, pe de-o parte mi se pare normal sa faca asa ceva, mai ales ca am si eu un motan care in Iunie împlinește 8 ani, iar atunci cand vine pe pat, exact asa ceva face. Nu pot sa pătrund in mintea pisicilor din păcate!;(
Obisnuia cand era foarte mica sa imi fac aces "framantat " la mine pe picior