| danielavinca a întrebat:

An si eu nevoie de ajutorul vostru. sunt pasionata de gatit, dar de gatitul profesionist. sunt la inceput si as vrea sa imi dati daca stiti sfaturi si site-uri de unde pot lua retete mai sofisticate +sfaturi pentru incepatorii in arta culinara, dar mai vreau ceva idei +poze( site-uri) cum poti sa asezi mancarea in farfurie, ca la restaurantele de 5 stele.

Va ro sa ma ajutati, dau funda si voturi

6 răspunsuri:
| simina a răspuns:

Cauta pe google retete ca la mama de Laura Laurentiu sau site_ul Laurei Adamache

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru cele mai bune retete "continental" iti recomand cartea de bucate Dr Oetker. Iese totul foarte bine daca urmaresti sfaturile, plus ca are o gramada de pagini cu explicatii despre transat, pregatit sosuri, "broth", etc.
Pentru retete deosebite si bine aromate, cartile lui Jamie Oliver will do.
Pentru decor si alte briz-brizuri (inclusiv retete americane excelente) eu am o colectie de Reader Digest, sectiunea gastronomie.
Pentru fusion si mancaruri orientale, nu prea stiu ce sa iti recomand, acolo eu personal merg pe mana unei carti singaporeze, mai greu de gasit.
PS. Restul le gasesti pe to*ll*ent in format pdf (le-am luat si eu de-acolo, dar nu ma zice) laughing, sau pe amazon.

| anyshor a răspuns:

Te pot ajuta eu cu mare placere :*. De pe acest site gateste mama aproape mereu si ma invata si pe mine. Este foarte interesant si tot odata poti invata multe. Ai si video si imagini. http://www.reteteculinare.ro/
** Sper ca te-am ajutat, o seara placuta **

| Anca95 a răspuns (pentru anyshor):

Foarte fain siteul

| ionutz4mai a răspuns:

Sti care ar fi sfatul meu? Sa te duci la Master Chef sezonul viitor