| TantiHeroglifa a întrebat:

Care este temperatura de degustare pentru vinul alb, vinul rosu, berea si sampania! va rog care stie! dau funda!

Răspuns Câştigător
| sspyddy a răspuns:

Vinul alb, rosu (18-20 grade celsius )
berea (5-9 chiar 0 grade)
sampania (8-10 grade)
funda?

4 răspunsuri:
| TantiHeroglifa explică (pentru sspyddy):

Multumesc

| sspyddy a răspuns:

Ma bucur ca ti-am fost de ajutor:*

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Temperatura de degustare/servire DEPINDE de tipul vinului - exemple :

* Vin Sagio, Sauvignon Blanc 2009 sec - Temperatura de servire: 8÷10 °C.

* Vin Sagio, Cabernet sauvignon + Feteasca neagra ( cupaj ) 2009, demisec - Temperatura de servire: 18 °C.

* Vin Golia 2007 ( alb sec ) - Temperatura de servire: 10 °C.

SURSA : http://www.degustarivin.ro/degustare-de-vin-sagio/

| liviubat a răspuns:

Vin rosu 17-18 grade (temp camerei)
vin alb 10-12 grade
sampania se bea rece pana in 5 grade (lucru care faciliteaza si deschiderea ei fara prea mare deranj)
berea nomal se bea ca vinul alb, daca vrei sa-i simti gustul si sa nu o bei de sete, dar poti sa o racesti mai ales vara

Întrebări similare