Nu iti trebuie neaparat facultate. Daca esti din Bucuresti te duci la liceul Viilor unde se intra cu maxim 7
Eu sunt la liceu de turism de alimentatie sectia gastranomie si iesi de acolo tehnician in gastronomie adica mai sus decat bucataru sef, acesta se ocupa cu calcularea meniurilor aprovizionare u nu prea o sa gatesti
Daca vrei sa fii foarte bun in Gastronomie ar trebui sa faci si Facultatea, dupa Masterul si devi profesionist!
Ms pentru raspuns dar nu cred ca ai inteles ce voiam sa spun.Eu vreau sa gatesc nu sa calculez sau nu stiu ce sa fac mancare atat.
Ok...ms pentru raspuns.Eu imi doresc sa am diploma de bucatarin regula nu neaparat sa fiu profesionist si sa am restaurantul meu.
Eu sunt din Suceava si am intrebat si sa zis ca intri peste 5 la gastronomie.
Hey!
Asta m-au sfatuit si pe mine parintii mei, sa ma duc la un liceu pe profil economic, adica mai multa practica in ce priveste gastronomia si mai putina teorie ....In Bucuresti sunt 4 licee pentru asa ceva, daca le luam dupa media de intrare ar fi asa :Virgil Madgearu, Xenopol, Nicolae Kretzulescu si Viilor
In Viilor se intra cu 6 si ceva...(Vara'miu a intrat anul trecut cand era 50-50%,acum e 75-25%,a luat in examene 3 si 5 si totusi a intrat ....probabil a avut medie mai mare in generala Eu as vrea la Madgearu dar trebuie sa invat muuuult mai mult ca sa iau minim 7-8 in examen (bine, la romana chiar nu se pune problema, la.mate e mai nasol
Bun, hai ca deja cred ca te-am plictisit
Ca.sa.devii bucatar trebuie saurmezi niste cursuri sau te duci la un liceu pe profil economic, pe urma poti urma si o facultate (depinde) sau poti pleca pe vas si acolo se castiga bine