Ingrediente:
Inghetata de ciocolata (o bulina)
inghetata de vanilie (o bulina)
inghetata de capsuni (o bulina)
1 banana taiata in doua
3 capsuni
4 bucatele de ananas (eu nu am avut)
carnaciori de ciocolata
frisca
sirop de capsuni
sirop de ciocolata
alune tocate Preparare:
Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei buline de inghetata( ciocolata, vanilie si capsuni) una langa alta. Se ia banana curatata, se taie in doua si apoi se aranjeaza pe lateralul vasului, putin infipte jumatatile de banana in inghetata.
Se pun apoi capsunile taiate felii peste inghetata de capsuni, bucatile de ananas se pun peste inghetata de vanilie si carnaciorii de ciocolata se pun peste inghetata de ciocolata.
Se stropeste cu putin sirop de capsuni si cu putin sirop de ciocolata, apoi pe mijlocul vasului se mai pune o bulina de inghetata. Se decoreaza cu frisca si se stropeste din belsug, din nou, cu sirop de capsuni si sirop de ciocolata. Se serveste imediat. [este foarte gustoasa si eu o fac mai mereu in fiecare wikend]