| BiancaHvr a întrebat:

Bună ziua, de un an mă confrunt cu gândacii stăm la 4, doar la 3 și la 4 sunt, am dezinfectat dezinfectat dezinsectat, nu mai știu ce să facem… avem pisică și bebe mic … ajutați-mă cu un sfat vă rog … cine a stat aici avea lomuri în pod după ce am insistat să le ducă a fost roi de gândaci de 2 x să dezinsectat și dezinfectat și tot sunt, hota era băgată cu iesire în pod, am astupat tot cu spuma și între tavan și tencuială erau o grămadă crying imi e scârbă de ei, deja am insomnii tot umblu sa prind noaptea, noroc cu pisica ca ma ajuta sa ii prind, daca nu aveam pisica nici nu știam ca sunt gândaci

6 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Sunați la oameni specializați anti gândaci. Altfel nu scăpați

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Https://www.pce.ro/articole/scapa-de-gandacii-de-canalizare/
O echipa specializata va poate ajuta.

Trebuie eliminate sursele de apa. Gandacii pot trai fara mancare, dar nu pot supravietui fara apa. Asa ca reparati orice scurgere, orice teava, orice zona cu umiditate.
Gandacii vin in cea mai mare curatenie, atrasi de apa.

O metoda fara chimicale toxice ar fi ozonarea periodica. Dar trebuie folosita cu foarte mare grija, trebuie iesit din apartament cu copil, pisic si trebuie aerisit cel putin jumatate de ora inainte sa reveniti. Ozonarea neutralizeaza si mirosurile.

| Mindfulness a răspuns:

Cu metoda asta scapi 100% de gândaci!

Ai nevoie de un ou, doi cartofi medii şi 50 de grame de acid boric pulbere. Fierbe bine cartofii și oul, le pasați, iar apoi adaugi acidul boric. Omogenizezi compoziția și din aceasta modelezi biluțe de mărimea unei nuci mici.

Plasezi aceste biluțe în toate colțurile casei și în alte locuri. De exemplu, în spatele dulapurilor, a frigiderului, aragazului, pe rafturi. În câteva zile scapi 100% de gândaci. Repeti procedura după câteva luni.
Eu am avut invazie și așa am scăpat! Am avut o invazie de nedescris care a durat enorm! Acum nu mai vad de când am pus bilutele alea nici urmă de gândesc!

| Mindfulness a răspuns (pentru Mindfulness):

Ai grija să folosești mănuși de la farmacie când pui mana pe acid boric și tot preparatul.

Bula
| Bula a răspuns:

Vorbeste cu administratorul blocului, sa cheme o firma specializata pentru dezinsectarea intregului bloc!
Altfel nu scapati de gandaci!

| Whitte a răspuns:

Dezinsectie TOTALA in bloc si subsol. Repetata la 10 zile pentru ca solutia nu afecteaza ouale.
Daca nu se face in tot blocul, vor migra dintr-o parte in alta si tot nu scapati.