Sa-ți spun cum fac eu, după ce îmi cumpăr o shaorma, si nu am chef sa o mănânc, o pun la frigider, apoi a doua zi, când vreau sa o mănânc, o încălzesc la 30 de secunde sau mai puțin si e mai gustoasa! Te rog funda!
Stiu, dar tu crezi ca la fastfood fac maioneza proaspata pentru fiecare client? Sa fim seriosi, in ziua de azi banii conteaza.
Chiar daca nu o fac in fiecare zi, la cata shaorma se mananca la noi zilnic, este putin probabil sa fie veche si sa nu reziste o zi la frigider. Dar bineinteles ca nu este exclus sa fie si cum zici tu, atunci eu recomand sa se foloseasca de nas, la cel mai mic "semn" de miros neplacut, o trimiti direct la gunoi. Sa ai o zi luminoasa.
Da, dar ai grija la maioneza, sa nu aibe gust urat, chiar daca sta la frigider, tu o vei incalzi, si va avea peobabil gust neplacut dupa incalzire.
Da, poti. Si eu mai fac asa si a doua zi o incalzesc la microunde. Dar sa o bagi la frigider, sa nu o tii mult in caldura, ca se strica maioneza si te intoxici.