| d3liutza a întrebat:

Care ar fi cea mai gustoasa si usor de preparat prajitura? ca am pofta de ceva bun...
Sa aveti o zi buna!

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Incearca prajiturelele semiluna.nu cred ca sunt usor de facut dar sunt super super bune! uite aici reteta:http://www.sitedebucate.ro/reteta-prajiturele-semiluna
Spor la...gatit!

14 răspunsuri:
| ღdeeღ a răspuns:

Incerca tortul de biscuitiwinking e foarte bun.

| Florin6326 a răspuns:

Nu este prajitura dar e super buna si usor de facut:ce zici de o salata de fructe?

| d3liutza explică:

Imi place salata de fructe... chiar uitasem de ea big grin, voi cauta si reteta de tort de biscuiti.
Va multumesc foarte mult!

...si mai astept raspunsuri pentru orice eventualitate

| tibi2000 a răspuns:

Mie imi plac foarte mult clatitele

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! salam de biscuiti, braduti, crema de zahar ars...love strucklove struck

| d3liutza explică (pentru NoNameJunior):

Mersi !

| ramonica1979 a răspuns:

Eu am o reteta de tarta delicioasa si fff simpla de facut.
5 linguri de faina
5 linguri de zahar
5 oua

Separi albusurile de galbenusuri, albusurile le bati spuma tare si incorporezi pe rend restul ingredientelor.
Pui in tava unsa si tapetata si dai la cuptor 10 - 15 minute, o urmaresti, nu stiu cum e cuptorul tau.
Dupa ce o scoti, o lasi la racit si ornezi cu budinca si fructe dupa gust, sau poti cumpara din comert creme de la Dr Otker. Succes.

| LolekBolek a răspuns:

Incearca ciocolata de casa

Pui 500 de grame de lapte praf si cam 4 linguri de cacao intr un bol, omogenizezi bine apoi intre timp pui la fiert o cana de apa cu 2-3 cani de zahar si lasi la fiert 7 minute, dupa care adaogi un pachet de unt sau margarina. O sa ti iasa un lichid cat de cat vascos. Dupa aceea, iei ibricul sau in ce ai preparat si torni putin cate putin peste lapte praf si amesteci cu mixer daca ai, de preferabil, daca nu, faci cu lingura, iese si asa. Sper ca te am ajutat

| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns:

Nu e prajitura, dar e ceva dulce: biscuiti unsi cu unt si tavaliti prin zahar...sunt o delicatesa

| NoNameJunior a răspuns (pentru d3liutza):

Nu ai pentru ce!

| cristina_6005 a răspuns:

O reteta testata de mine (daca esti fan cacao, cu atat mai bine)
Ai nevoie de :
3 oua
1 masura (cana) de zahar
1 masura ulei - de masline ar fi perfect (la masura ma refer la aceeasi cana, o folosesti in toata reteta, ca sa iasa proportiile)
5 pliculete de ciocolata calda sau 5 linguri de cacao
2 masuri de faina
1 portocala
1 mana de nuci

Prepararea e chiar ff usoara:
Pui la robot portocala curatata bine de coaja si taiata in 5-6 bucati (in functie de puterea robotului tau de bucatarie),
Adaugi ouale, zaharul, uleiul si mixezi din nou la robot. Adaugi faina, cacaoa si nucile (daca le preferi mai maruntite; daca nu, le poti adauga in aluat inainte de a pune prajitura la cuptor) si mai mixezi cat sa rezulte un aluat omogen.
Pui compozitia intr-o tava tapetata cu unt si faina sau hartie de copt, cum iti vine mai usor, si o pui in cuptorul preincalzit la 180 de grade. O lasi in cuptor o ora. Iti recomand sa o mananci pudrata cu putin zahar pudra, dupa ce s-a mai racit.

| d3liutza explică (pentru NoNameJunior):

Sunt super delicioase! pacat ca nu am putut sa iti raspund la mesaj deoarece nu am voie sa iti trimit mesaje ca sunt membru junior sau ceva de genu' sad oricum, prajiturelele sunt minunate!happy

| NoNameJunior a răspuns (pentru d3liutza):

Ma bucur!:*

| NoNameJunior a răspuns (pentru NoNameJunior):

Ca au fost bune prajiturile, nu ca esti tu membru juniorbatting eyelashes.