In fiecare dimineata la cafea, imi iau micul -dejun.Acesta consta intr-un senvis cu branza, salam si gogosar sau alta leguma.
Eu imi iau micul dejun, dar nu-l iau prea devreme , pentru. ca-l iau la birou, intotdeauna! Acasa nu am timp de asa ceva, abia reusesc sa ma conving sa ma trezesc si intotdeauna plec pe fuga, asa ca... mic dejun la birou, pe la 9.30-10.30, depinde de treburi. De obicei nu rezist fara mic dejun, oriunde as fi!
De un an de zile nu mai iau micul dejun, stiu ca nu e bine dar trebuie sa fac ceva in privinta asta.
In vacanta, da, iau micul dejun si cand sunt libera dimineata, in rest ma vad obligata sa il "sar", dar sunt constienta ca este vital pentru. organism.
Asa este, micul dejun e cea mai importanta masa a zilei, trebuie sa fie consistent ca sa dea energie pentru toata ziua.Si apoi cafeaua de dimineata nu trebuie bauta pe stomacul gol
Nu iau micul dejun decat cand sunt in concediu. M-am obisnuit prost, stiu. Mananc de pranz pe la 13 si apoi ceva mai pe seara. Din cauza asta am luat in greutate...nu mult insa destul. E bine sa mananci dimineata insa eu nu pot sa inghit nimic. De obicei sunt stresata sa ajung la timp la serviciu si nu mai am timp si de mancare. Felicitari celor care isi impun si reusesc sa se tina de micul dejun.
LisaJulie întreabă: