Pai cand am incercat sa fac pentru prima data clatite...cand am vrut sa o intorc(in aer)mi-a cazut pe foc...si a iesit clatita inflacarata...Si cu gogosile am avut probleme...nu stiu de ce dar nu mi'au crescut!:-
Ooo...am avut un mare esec cand am sarbatorit ziua nepotelei mele, aveam vreo 20-25 de invitati si eu am fost responsabila cu mancarea.am vrut sa fac o ciorbita de burta. burta am cumparat-o prefiarta, nu am stiut acest lucru si am ales sa o fierb in oala minune, iar la final surpriza a fost ca burta arata ca o gelatina, era transparenta...nu va spun ca nu aveam alta burta, nu aveam nici de unde sa mai cumpar alta, musafirii erau pe punctul de a sosii, deci am facut-o lata.norocul meu ca a iesit buna la gust, dar toata lumea a dat burta la o parte si au mancat doar zeama.
Pe timpul cand totul era rationat, inainte de 1989, am preparat o crema de zahar ars. Totul a iesit super, ca de obicei, numai k intre timp, sora mea a pus acetona de sters unghii inrtr-o sticluta de esenta de vanilie. Si ca sa fie bine parfumata, eu am turnat-o pe toata. Si a iesit f parfumata. Un mic dezastru culinar.
M-a rugat mama sa pun o gaina la fiert ca sa faca bors... ea avea nu stiu ce treaba prin oras si numai bine era gata cand urma sa vina. Doar ca eu ametita cum sunt (si in prezent cu toate ca asta s-a intamplat acum cativa ani) am pus gaina intreaba la fiert in loc sa o tai...ati mai pomenit asa ceva? Nici in ziua de azi nu ma bag la bucatarie...sunt total "pe din afara"
Am facut ciorba si am lasat-o prea mult la foc.si a scazut de mai erau doar legumele.
@elefantica: si eu am uns o data tava cu margarina si mi s-a lipit, deci nu mai pune niciodata, eu folosesc hartie de copt la aproape orice si nu mai am probleme
Esecul meu cel mai mare in bucatarie... la inceput, voiam sa fac o mazare cu pui, dar nu mi-a placut deloc gustul carnii, am scos-o, am spalat-o si am prajit-o un pic in ulei apoi am adaugat-o din nou in mazare. A iesit groaznic)
@elefantica: si eu am uns o data tava cu margarina si mi s-a lipit, deci nu mai pune niciodata, eu folosesc hartie de copt la aproape orice si nu mai am probleme
Esecul meu cel mai mare in bucatarie.... la inceput, voiam sa fac o mazare cu pui, dar nu mi-a placut deloc gustul carnii, am scos-o, am spalat-o si am prajit-o un pic in ulei apoi am adaugat-o din nou in mazare. A iesit groaznic)
Nu cred ca are vreo legatura cu intrebarea dar am sa va povestesc ceva haios.
Cred ca treceam in clasa a 7 a.in vacanta de vara... prietena tatalui meu a vrut sa faca gem, asa ca a pregatit tot si a pus pe foc. eu eram in bucatarie in pat, desenam... dupa ce a iesit ea afara...am observat ca gemul a inceput sa se umfle...cand am vazut m-am panicat si am inceput sa strig dupa ea. insa nu m'a dus capu sa opresc focul.ma gandeam ca stric.asa ca am inceput sa dau din maini si din picioare si sa suflu in el...pana cand in final a dat in foc de a trebuit sa frec la aragaz o ora . dansa si acum mai rade de mine
Am incercat sa gatesc o mancare "thai" si a iesit ingrozitoare, era ceva de genul : pui, varza, ou, paste de orez, otet, miere, coriandru, smantana, usturoi, ardei gras => groaznic
Ar fi multe, dar cel mai recent este cel de astazi. dupa ce, ca, de-abia am facut rost de niste alge uscate mai "speciale" si niste paste misui la fel de "speciale", adica stii, totul foarte "special", azi am dat-o in bara.pastele misui sau desfacut in supa mea de ginger si a iesit un fel de ciulama iar algele si ciupercile shiitake au iesit mult mai rau decat ma asteptam. algele pareau urechiuse de soricei care innotau intr-u sos maro.la 5 minute dupa masa, copiii mei care adora mancarea chinezeasca, ma intrebau daca nu le fac ceva de mancare, deci un dezastru.
AlexAlxAlex întreabă:
DyaElla întreabă: