Am vrut sa fac "pasta cu gamberi", si in loc de o cescuta de vin alb, am pus vin rosu...au iesit gamberii coloratisi tot la aceeasi mancare, am pus zahar in loc de sare...
Gandeste-te ce mancare mi-a esti... tinand cont ca eram la inceput in italia si erau primele mele zile de bucatar italian...
Am facut o tocanita de ciuperci atat de sarata incat nu am putut sa o mananc. Am pus masa si dupa ciorbita am pus tocana de ciuperci.Gusta iubitul meu, mai ia o furculita si zice :"Am impresia ca e prea sarata". Eu :"Ei, na, o fi prea sarata." Gust si eu( pffff, ce sarata e!), nu zic nimic. Mai iau o gura ...nu se putea manca...Am strans farfuriile si i-am zis " Bine, e posibil sa fie prea sarata." Urmatoarea tocana de ciuperci mi-a iesit nesarata. Dar e mai ok asa...sare se mai poate pune...
Ooo...am avut un mare esec cand am sarbatorit ziua nepotelei mele, aveam vreo 20-25 de invitati si eu am fost responsabila cu mancarea.am vrut sa fac o ciorbita de burta. burta am cumparat-o prefiarta, nu am stiut acest lucru si am ales sa o fierb in oala minune, iar la final surpriza a fost ca burta arata ca o gelatina, era transparenta...nu va spun ca nu aveam alta burta, nu aveam nici de unde sa mai cumpar alta, musafirii erau pe punctul de a sosii, deci am facut-o lata.norocul meu ca a iesit buna la gust, dar toata lumea a dat burta la o parte si au mancat doar zeama.
Ar fi multe, dar cel mai recent este cel de astazi. dupa ce, ca, de-abia am facut rost de niste alge uscate mai "speciale" si niste paste misui la fel de "speciale", adica stii, totul foarte "special", azi am dat-o in bara.pastele misui sau desfacut in supa mea de ginger si a iesit un fel de ciulama iar algele si ciupercile shiitake au iesit mult mai rau decat ma asteptam. algele pareau urechiuse de soricei care innotau intr-u sos maro.la 5 minute dupa masa, copiii mei care adora mancarea chinezeasca, ma intrebau daca nu le fac ceva de mancare, deci un dezastru.
...am pus piper in loc de zahar in biscuitii pe care am incercat sa-i fac...am incurcat vasele in care erau(pentru ca erau identice)
Am facut ciorba si am lasat-o prea mult la foc.si a scazut de mai erau doar legumele.
Am incercat sa gatesc o mancare "thai" si a iesit ingrozitoare, era ceva de genul : pui, varza, ou, paste de orez, otet, miere, coriandru, smantana, usturoi, ardei gras => groaznic
Mi-am dat toata silinta sa fac o ciocolata de casa, a iesit foarte buna dar problema cea mai dureroasa a fost ca dupa ce am pus-o pe o tava unsa cu margarina dupa cum scria in reteta nu am putut sa o mai dezlipesc si nu stiu unde anume am gresit. Problema e partea cu taiatul,... daca ma poate ajuta cineva,... va rog
AlexAlxAlex întreabă:
DyaElla întreabă: