| Gustos.ro a întrebat:

Care e cel mai mare esec pe care l-ati trait vreodata incercand sa gatiti?

46 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut padispan si nu am pus faina(am uitat). A crescut frumos dar cand sa-l scot din tava, a ramas...omleta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vrut sa fac "pasta cu gamberi", si in loc de o cescuta de vin alb, am pus vin rosu...au iesit gamberii coloratirolling on the floorrolling on the floorsi tot la aceeasi mancare, am pus zahar in loc de sare...
Gandeste-te ce mancare mi-a esti... tinand cont ca eram la inceput in italia si erau primele mele zile de bucatar italianhappy...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am facut prima data Tiramisu, mi-a iesit o blegitura! Dar a fost cea mai gustoasa prajitura pe care am mancat-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am incercat sa fac o prajitura cu fructe...Nu prea ieshise tocmai cum scria acolo...era cam arsa...shi aluatul nu avea niciun gust...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omleta pe gresie big grin a mancat-o cainii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut o tocanita de ciuperci atat de sarata incat nu am putut sa o mananc. Am pus masa si dupa ciorbita am pus tocana de ciuperci.Gusta iubitul meu, mai ia o furculita si zice :"Am impresia ca e prea sarata". Eu :"Ei, na, o fi prea sarata." Gust si eu( pffff, ce sarata e!), nu zic nimic. Mai iau o gura ...nu se putea manca...Am strans farfuriile si i-am zis " Bine, e posibil sa fie prea sarata." big grin Urmatoarea tocana de ciuperci mi-a iesit nesarata. Dar e mai ok asa...sare se mai poate pune...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ooo...am avut un mare esec cand am sarbatorit ziua nepotelei mele, aveam vreo 20-25 de invitati si eu am fost responsabila cu mancarea.am vrut sa fac o ciorbita de burta. burta am cumparat-o prefiarta, nu am stiut acest lucru si am ales sa o fierb in oala minune, iar la final surpriza a fost ca burta arata ca o gelatina, era transparenta...nu va spun ca nu aveam alta burta, nu aveam nici de unde sa mai cumpar alta, musafirii erau pe punctul de a sosii, deci am facut-o lata.norocul meu ca a iesit buna la gust, dar toata lumea a dat burta la o parte si au mancat doar zeama.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi a iesit asa cum imi doream

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Am pus ibricul de cafea cu apa pe aragaz si am uitat de el.Rezultatul a fost un dezastru.
2.Am incercat sa fac mamaliga dar nu stiu din ce cauza s-a lipit de vas dar s-a ars si vasul.
3.Clatita aruncata in aer si cazuta pe jos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi multe, dar cel mai recent este cel de astazi. dupa ce, ca, de-abia am facut rost de niste alge uscate mai "speciale" si niste paste misui la fel de "speciale", adica stii, totul foarte "special", azi am dat-o in bara.pastele misui sau desfacut in supa mea de ginger si a iesit un fel de ciulama iar algele si ciupercile shiitake au iesit mult mai rau decat ma asteptam. algele pareau urechiuse de soricei care innotau intr-u sos maro.la 5 minute dupa masa, copiii mei care adora mancarea chinezeasca, ma intrebau daca nu le fac ceva de mancare, deci un dezastru.

| cutza a răspuns:

happy...am pus piper in loc de zahar in biscuitii pe care am incercat sa-i fac...happyam incurcat vasele in care erau(pentru ca erau identice) laughing big grin

| alexxandru a răspuns:

Totul!

| zuzulina a răspuns:

Am facut ciorba si am lasat-o prea mult la foc.si a scazut de mai erau doar legumele.

| sads0ul a răspuns:

laughing am bagat un pui intreg la cuptor si nu era bun deloc dupa aia

| DragosG a răspuns:

Am incercat sa gatesc o mancare "thai" si a iesit ingrozitoare, era ceva de genul : pui, varza, ou, paste de orez, otet, miere, coriandru, smantana, usturoi, ardei gras => groaznic

| elefantica82 a răspuns:

Mi-am dat toata silinta sa fac o ciocolata de casa, a iesit foarte buna dar problema cea mai dureroasa a fost ca dupa ce am pus-o pe o tava unsa cu margarina dupa cum scria in reteta nu am putut sa o mai dezlipesc si nu stiu unde anume am gresit. Problema e partea cu taiatul,... daca ma poate ajuta cineva,... va rog happy

Întrebări similare