Nu sunt 100% sigura. Dar din câte știu la caltaboș se pune cartea tocata, ca la sarmale, la lebarvrusti se pune carnea pasata / gen pateu.
In lebar se baga porcul fara adaosuri gen orez. Lebarul se mananca cu paine in timp ce caltabosul se mananca fara paine recomandabil. Eventual cu nitica mamaliguta.
Da, ai dreptate. ("se pune carnea* tocată" scuzați greșeala).
Apoi eu sunt din ardeal si stiu ce e caltabosul ca de fiecare data cand se taie porc soacra mea a facut si caltabos cu ficat si caltabos cu sange mie a doua barianta imi place cel mai mult e nespus de gustots.Si la noi sigur se pun condimente si orez si de ce sa nu mancam cu paine? il frigem si il mincam cu paine dar lebarvursi nu am mincat in viata mea doar acus 2 zile ca am fost servita si nu zic ca e rau doar am fost curioasa totusi din ce este.
Deni7 întreabă: