Nu e cam nici o diferenta, cam acelasi nr de carbohidrati (amidon), aceleasi kcalorii, cam acelasi nr de proteine, pe 100 g produs.
De ex fulgii de orz au 14, 4 g proteine la 100 g, aia de ovaz au 17.
Fulgii de ovaz : https://www.mega-image.ro/inspiratie/idei-pentru-tine/fulgi-de-ovaz
fulgii de orz : https://www.roadelepamantului.ro/fulgi-de-orz-1kg
https://ziardecluj.ro/orzul-si-ovazul/
Nu e asa, aia de orz au 14, 4 g si aia de ovaz au 17, deci cam pe acolo, la 100 g produs.
Si e si normal daca cantitatea de grasimi si carbo e cam aceiasi, ce ramane adica proteinele tot cam aceiasi cantitate trebuie sa fie.
Ca kcaloriile se calculeaza adunand kcal fiecarui nutrient in parte, carbo, grasimi proteine. Deci e f clar ca nu are cum sa fie cantitatea de carbo si grasimi cam aceiasi si sa ai de 3 ori mai multe proteine, daca si la kcal e cam acelasi lucru.
Au proteine asemanatoare, nu tot ovazu are 17 prot, eu am si cu 13 grame de prot, si 14 si 15...
De 17 ori mai multe proteine... au acelasi numar de proteine baiete.
Oricum e pe acolo, nu cum spune un coleg mai jos de 3 ori mai multe proteine. Ca e una sa ai orz sau ovaz cu 14 si celalalt 17 sau invers, si alta unu 14 si celalalt 42.