Kinder bueno, bounty, snickers, mars, twix, biscrem, croisant seven days, big joe, ferero rocher (nu prea stiu cum se scrie xD), prajitura casei de la alka si nu mai imi vin in minte altele -.-''
Mie imi plac multe ciocolata prajiturile inghetata bomboanel daca as alege ar fi CIOCOLATA
Hmm. imi place foarte mult ciocolata, in special ciocolata amaruie (cel mai mult cea de la Heidi ) sau ciocolata cu menta ( spre exemplu After Eight de la Nestle. e geniala ) Imi plac si prajiturile, dar nu cele cu fructe (cu o singura exceptie), jeleuri etc.
Buna. Am multe dulciuri preferate
1. Orice tip de ciocolata cu cocos. Ador cocosul!
2. Salata de fructe (banane, portocale, nectarine; cu vreo 2 lingurite de miere,putina frisca,putina ciocolata rasa si cateva lingurite de lichior [de ciocolata,de vanilie,de fructe,de rom, de menta, ce vrei tu].
3.Cornuletele cu unt. Le iau din Carrefour, sunt foarte bune dimineata, cu un pahar de lapte cu cacao.
4. Painea prajita cu unt si miere.
5. Piscoturi unse cu Finetti/Nutella.
6. Capsuni cu frisca.
7. Spuma de ciocolata.
8. Briose cu o cana fierbinte de ceai cu scortisoara.
Buna! Mie imi plac mai des dulciurile facut in casa, fara euri si chimicale.Ador placinta cu mere facuta de bunica,gogosile facuta tot de bunica in casa,ciocolata facuta in casa,napolitanele de casa, negresa, inghetata de fructe facuta de mine insumi si salata de fructe.Al tau care este?
Pai sincer mie imi plac toate dulciurile indiferent daca sunt preparate in casa sau nu le ador cred ca am o problema cu asta : as manca dulcuri non stop
Pai sincer mie imi plac toate dulciurile indiferent daca sunt preparate in casa sau nu le ador cred ca am o problema cu asta : as manca dulcuri non stop
Buna,pai imi plac:raffaelo,lion,toffife, ciocolata cu menta, ciocolata alba...
VanillaSpice întreabă: