Bună,
Îmi plac mai multe feluri de pizza,dar în special Capriciosa și Margherita. Mulțumim de link, însă trebuia să menționezi că pizza îngrașă și nu este ceva așa de sănătos, totuși.
Bună,
Pizza mea preferată este pizza cu ciuperci, ananas, şuncă, porumb şi măsline. Absolut delicioasă.
Pizza cu fructe de mare e foarte pe gustul meu.
Dar și Al Tonno e delicioasă.
Mmmm...ce poftă mi-ați făcut!
Pizza facuta in casa, cu ingrediente diverse. De cate ori am facut, am gasit o combinatie noua. Anyway, din reteta nu lipseste porumbul dulce. Nu vreau sa par carcotas, dar nu imi place sa mananc in oras nici-un fel de mancare, decat atunci cand e neaparat nevoie
Mmm, mie imi place Prosciuto e Fungi, dar acum trebuie sa plec, abia m-am sculat si moor de foame!=p~
Pizza Dimitrios...cu sunca,cascaval, ciuperci, sos pizza e simpla si e ff buna dar am mancat odata cand tineam post pizza vegetala ce buna a fost deci in general ori ce fel de pizzamai ales cea de la Lugoj care e facuta pe vatra si e fff mare de te saturi dintr-un sfert daca esti lacom din jumate si nucred ca o poti manca pe toata
Capricioasa.super tentanta.hawaii.multe fructe delicioase. diavola(nu-mi place)E FOARTE IUTEEEREE! NU MAI MANANC PIZZA D-AIA!
Toate imi plac.Piiiiizza...yummy,nu conteaza cu ce e(totusi prefer sa nu aiba masline).Si ador pizza aia cu sunca si ciuperci de la fornetti!
De obicei, îmi place pizza făcută în casă.
Sau, la un restaurant/la o terasă, comand de obicei Pizza Quatro Stagioni.
Buna
Ador Pizza Calzone. E super delicioasa, mai ales ca ador branza, sunca si ciupercile
Sper ca te-am ajutat