| Leea1234 a întrebat:

Care este reteta voastra de ciuperci cu ficatei de pui?

Răspuns Câştigător
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Daca pregatesc ficateii cu ciuperci din conserva, procedez in felul urmator: in putin ulei calesc o ceapa si doi catei de usturoi, apoi adaug ficateii si o rosie taiata bucati (oparita si curatata de pielita) si las sa fiarba putin sub capac, dupa care adaug ciupercile spala-te si o bucata de piept de pui afumat, sare si piper si un cubulet de branza topita cu smantana (sau branza topita la tub, depinde ce gasesc in frigider).
Daca pregatesc mancarea cu ciuperci proaspete, atunci o fac pe grill. Inainte condimentez ficateii si cipercile si le pun pe grill impreuna. Dupa ce sunt gata, adaug doua linguri de ulei.

6 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

@andrutza, azi am pregatit si eu ficatei cu ciuperci. Chiar ma gandeam la tine cand trebaluiam prin bucatarie...

| mami a răspuns:

Imaginatzia, eu nu am retzete cantarite, incerc tot timpul sa adaug, ba codimente ba fructe ba legume asa si la ciuperci cu ficatzei, adauga cimbru verde tocat marunt, atentzie ca este iute sa nu pui mult

| Leea1234 explică:

Stiu sa le gatesc, dar vroiam sa aud si cum o prepara altii!
oricum multumesc! am sa tin cont!

| Leea1234 explică:

Miruna.......deja am aprins aragazul!
poftim la o portie de ciuperci cu ficatei!

| Leea1234 explică:

Ma bucur!
si eu am vorbit (m-am laudat )de tine toata ziua! m-am mandrit cu cadoul de la tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

daca bagam o gramada de condimente cu diferite gusturi, ce mai intelegem din mancare!

Întrebări similare