Ce e la plic nimic nu e sanatos, bors de la tara facut ca la carte, ala e original.Bine,daca nu ai de ales merge si cel din plic, dar sa nu pui prea mult ca iese acru rau
Nu exista :-)
Poate o mina de coriandru proaspat maruntit (in loc de patrunjel), niste feliute de ardei in otet jalapeno (potrivit de mult, dupa gust).
O tuica de calitate in paharut plasata cam la 10 cm de farfuria de supa.
DRAGOSTE. PASIUNE. PRICEPERE!
Sunt ingredintele oricarui ciorbe de calitate, oricare ar fi ea!
Un proverb din Biblie zice atit de frumos: "Mai bine un prinz de verdeturi si dragoste decat un bou ingrasat si ura."
Secretul pentru cea mai buna ciorba, sau orice fel de mincare ar fi? - Dragostea. Pune din ea cand o faci, arat-o celor de la masa cand o mincati, si vei vedea diferenta, chiar daca ciorba e una cit se poate de simpla.
Sa o acresti cu bors de casa si sa nu pui decat legume proaspete(exclus legume conservate sau uscate).
Nu este un secret pentru o ciorba execelenta.....ci secretu sta in inima si suflet... daca a fost gatita din toata dragostea si din tot sufletul iese cea mi gustoasa si execelenta ciorba