| dRaguTzuu a întrebat:

Care-mi spune o reteta de fursecuri delicioase? REpede! Dau fundita! FUNDA! Repede!

Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| deejay1998 a răspuns:

Buna! Uite o reteta care te-ar putea ajuta Ingrediente pentru Cookies (fursecuri cu ciocolata)
115 g unt
100 g zahar alb
100 gr zahar brun
1 ou
1/2 lingurita praf de copt
1 esenta vanilie
175 gr faina
150 gr fulgi de ciocolata
Bucati: 40
Cookies (fursecuri cu ciocolata) - Preparare
Frecam bine untul cu tot zaharul.
Adaugam oul, apoi vanilia si praful de copt si amestecam iar.
Punem faina si omogenizam bine, apoi incorporam fulgii de ciocolata.
Pe o tava punem hartie de copt. Cu o lingurita, la distanta unele de altele, punem movilite in tava. Nu trebuie sa fie perfecte ca forma, se vor intinde in tava.
* pe tava cuptorului intra o data cca 16 fursecuri; coaceti frusecurile in 3 ture sau in 3 tavi dava va permine cuptorul, nu incercati sa le inghesuiti in tava
Se coc la 170C pentru 20 minute. Fursecuri vor fi un pic moi in centru si rumene doar pe margine. Chiar daca sunteti tentati sa-i lasati mai mult la cuptor, fiindca vi se par prea moi, nu faceti asta. Se scot fursecurile pe o farfurie lata, intr-un singur strat si se lasa la racit, ele se vor intari... Fundabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
FURSECURI CU LAMAIE
250 g. margarina, 380 g. faina, 200 g. zahar pudra, sucul de la 1 lamaie,
coaja rasa de la 2 limete (lamai verzi)
Se amesteca margarina cu zaharul, un varf cutit de sare, sucul de lamaie si coaja rasa a limetelor. Se adauga faina in ploaie si se omogenizeaza compozitia. Se modeleaza aluatul sub forma de bila si se pune la rece, infoliat, pentru cca. 3 ore. Cu cat il lasi mai mult la rece, cu-atat mai fragede vor fi fursecurile. Poti, asadar, sa pregatesti aluatul noaptea, sa il lasi la frigider peste noapte, iar a doua zi sa te pui pe treaba.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt sau se unge usor cu ulei ori margarina si se presara cu faina. Se pun cu o lingurita gramajoare de aluat, rotunde si cat mai uniforme, pastrand o distanta de aprox. 3 cm. intre ele. Se pune tava timp de 14-18 minute. Daca le faci mai mici, ca niste nuci, le ti doar 14 minute, dar daca le faci mai mari, le ti 18 minute. Oricum alegi sa faci, trebuie sa ai grija ca fursecurile sa ramana albe (doar putin rumenite pe margini).
Sint fragede si gustoase si le poti pastra cateva zile intr-o cutie se se inchide etans, alaturi de o coaja de mar.
Te pup!

| dRaguTzuu explică:

Ms!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru deejay1998):

Bună, @deejay1998!

Când dai copy & paste la un pasaj/răspuns luat de pe alt site TREBUIE să INDICI şi pagina/linkul de unde l-ai copiat!

În caz contrar ÎNCALCI Regulamentul TPU!

Pe viitor, te rog să indici ŞI sursa de copy & paste.

De data asta, am s-o fac eu în locul tău!


SURSA de copy & paste a răspunsului dat de @deejay1998 este :
http://www.e-retete.ro/retete/cookies-fursecuri-cu-ciocolata


Toate cele bune.

Întrebări similare