| ALM2000RO a întrebat:

Care sunt diferențele dintre shaorma și kebab?
Mă refer la:
- mod de preparare
- ingrediente
- țara de origine
- alte posibile diferențe
Știe careva face shaorma de casă? Merită să ți-o prepari în casă?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Sunt practic cam acelasi lucru, ambele inseamna "carne fripta la rotisor", singura diferenta e ca shaorma se pune in lipie iar kebabul e in chifla, in rest au fix aceleasi ingrediente.

Cat despre shaorma de casa, am facut de atatea ori, nu e vreo mare filosofie, ti-o impachetezi in mai putin de 5 minute, dureaza mai mult pana se fac cartofii, carnea, pana aranjezi celelalte ingrediente. Eu zic ca merita sa faci, are cam acelasi gust, doar ca sosurile sunt putin diferite, ma refer la cele din comert vs cele din restaurantele de tip fast-food.

2 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Pai una are pâine și unul lipie ce atâta gastronomie...

| dullcat a răspuns (pentru Drimmero):

Considerand ca o shaorma costa 40 de lei, chiar merita sa faci acasa si hranesti mai multi oameni.

Întrebări similare