Intrebarile extrem de stupide, puse la misto. Si chiar nu ma refer la intrebarea ta.
As scoate acele erori care mai apar, as elimina anumiti membrii TPU care nu au mai intrat cu anii, incarca site-ul de pomana, as elimina multe intrebari care se repeta si cele nefolositoare, utilizatorii avertizati la a 3a abatere le-as bloca ip-ul si i-as sterge cat si de pe site si as readuce designul la designul vechi al TPU, mai mult imi placea celalalt.
Degeaba sa blochezi un caracter, va intra cu altul.
Degeaba sa blochezi un IP, majoritatea IP-urilor se schimba, chiar de mai multe ori pe zi.
Sa elimine membrii inactivi? Glumesti! De ce crezi tu ca nu poti sa-ti stergi singura contul? Daca iti spun mai mult, ma suspenda.
De ce mi-as sterge contul din moment ce sunt activa pe site! Nu inteleg de ce te-ai atacat asa de tare, daca ai fi citit bine intrebarea ai fi inteles totul. Respectivul intreaba daca noi eram "administratorii" site-ului si ceea ce am fi facut noi, ce schimbari aduceam si nimeni nu scria propuneri site-ului TPU pentru a intra in vigoare cererile de aici.
Sunt conturi care nu s-au mai folosit de ani de zile, asta daca ai observat un pic. Sau daca nu ai avut timp pentru asa ceva, iti spun ca sunt conturi care s-au facut prin 2009, 2010 ori 2011 asta din ceea ce am zarit eu si din aceeasi data de cand s-au inregistrat nici nu au mai intrat. Nu cred ca este motiv pentru a supara cineva, asta a fost ideea mea si nu mi-as schimba-o. Nu am jignit pe nimeni cu aceasta afirmare, fiecare are dreptul la o parere. Daca te-ai simtit atacat, imi pare rau pentru tine.
TU nu ai inteles nimic.
Stii citi sunt cu conturi multiple? Si stii din ce motive?
In rest... te las cu ale tale.
Evident ca nu iti foloseste. Daca intelegeai, iti folosea!
As propune depunctarea userilor ignorati. Poate asa se vor invata minte sa dea raspunsuri corecte si decente, nu sa se injure si jigneasca.
Te bagi ca musca-n lapte. Observ ca iti place sa comentezi fara rost in continuare si tot nu incetezi de a ma lua peste picior. Poti spune multe caci nu-mi ridici tensiunea atat de usor, ma amuzi. La fiecare jignire, ai o raportare catre admin, asta ca si cadou de Craciun. Daca tot de aprinzi atat de usor, macar ca cineva de SUS sa te poate racori.