| Gustos.ro a întrebat:

Ce alimente preferati sa mancati vara?

104 răspunsuri:
| aglaia_5571 a răspuns:

Vara prefer sa mananc urmatoarele alimente de baza:salata verde, varza, conopida, ardei, vinete, castraveti, rosii, cartofi, carne la gratar de pui, de vita si peste.

| fanel a răspuns:

Ciorbe de legume si toate felurile de salate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zahar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciorbe, salate, fructe,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vara, cel mai mult imi place sa manac legume si fructe ca sunt din belsug la tara.

| maxim_9085 a răspuns:

Vara e bine sa mancam bineinteles in afara de carne, lactate.branzeturi mai putin de oaie ca sunt c/am grase, salate legime cat mai multe daca va permite buzunarul, dulciuri mai putine si sa bem foarta multe lichide mai putin gazoasa pentru.ca face rau la stomac, naturalasau plata si n/ar strica 1 /2 beri ca face bine la rinichi si un pahar de vin rosu la masa depinde cate mese puneti.Pa ne mai auzim, cu respect Nelu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Branza si rosii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

salate foarte multe carnita cat de multa

| mironsimariana a răspuns:

VARA prefer legumele si fructele, carne slaba la gratar sambata sau dumineca si cas cu rosii sau castraveti

| lorelaylilu a răspuns:

Salate, legume, brinzeturi.

| angygr a răspuns:

Fructele si legumele in diverse salate sunt vedetele verii.

| mihai73 a răspuns:

In special salate de rosii cu branza si supe de vitel cu galuste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai legume si fructe. Sucuri naturale.

| manina a răspuns:

Cat mai multa telemea de vaca cu salata de rosii, castraveti si ardei. In primul rand este usoara, racoritoare, satioasa si plina de vitamine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general salate cat mai multe, fructe proaspete de sezon, lapte si branza si nelipsita ciorbica, sau supa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salate, legume, fructe,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fructe si legume de sezon, ciorbe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rosii, branza, fructe, peste, inghetata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mancaruri cat mai usoare, de obicei salate, dar si gratarele, branzeturile, iaurturile si fructele.

| georgetagh a răspuns:

Cereale, salate de legume proaspete, leguminoase fierte la abur, branza de vaci (inclusiv telemea), peste proaspat la gratar, multe fructe de sezon (de preferat cele romanesti), inghetata facuta in casa.

Georgeta Ghita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vara imi plac la nebunie legumele sotate nelipsita salata de rosii si castraveti si in plus magicele bruschete pe care imi place la nebunie sa le prepar.

| manina a răspuns:

Cat mai multa telemea de vaci cu salata de rosii, castraveti si ardei.Pe langa ca este usoara, este racoritoare dar are si multe vitamine care compenseaza lipsa altor produse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vara, prefer salatele, cu cat mai multe legume, rosii, ardei, castraveti ceapa, usturoi, cu ulei de masline, busuioc eventual putina menta si alaturi paine prajita cu branza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legume, legume, legume! Cat mai multe si cat mai variate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vara este sezonul legumelor si fructelor. Imi place foarte mult sa le mananc, in special rosiile, castravetii, simplu si in salte, salata de varza si varza calita. Imi place foarte mult varza cu mazare si conopida. E ceva delicios si usor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orez, paste, iaurt, lapte si foarte multe legume si fructe cum ar fi rosii, castraveti, pepene verde, mango, chiwi, piersici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mancaruri de sezon, usoare cum ar fi foarte multe legume si fructe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte multe salate si gratar in aer liber, daca se poate. Iar ca desert fructe si inghetata.

| manina a răspuns:

Foarte multa telemea de vaca cu salata de rosii, castraveti si ardei. Este usoara si totodata satioasa, are multe vitamine si este racoroasa.

Întrebări similare