| Gustos.ro a întrebat:

Ce alimente preferati sa mancati vara?

104 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salate, gratar, fructe, branzeturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salate, lactate, fructe nu sunt deloc carnivora dar uneori niste pui la rotisor sau snitele din piept de pui cu o salata de varza cu mult marar e ok.

| floreamihaela a răspuns:

Branzeturi, salate, carne la gratar, peste la gratar cu saramura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fructe si legume

| jigasorina a răspuns:

Fructe bine coapte la soare, compoturi, salate de legume si fructe si fripturi din carne de vita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vara prefer salate de cruditati, friptura cu legume la cuptor, peste, fructe.

| LCD a răspuns:

Usoare...sanatoase, pentru ca le gasesti si mai usor si sunt la indemana oricui. multe legume si fructe proaspete happy a...si indiferent de anotimp.multa apa tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rosii, castraveti, ardei, branza, pepene, piersici.Pe acestea ma bazez si axez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fructe proaspete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salate si mancaruri usoare.

| scootsie a răspuns:

Mancare cat mai usoara, dar care sa contina elementele necesare organismului, astfel incat de nu sufere modificari...Prefer legume, fructe si carne alba, sub forma de salate sau ca atare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rosii, castraveti, ardei, branza telemea

| 7865 a răspuns:

Vara prefer legumele si fructele, adica cat mai multe salate si mancaruri usoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cirese, capsuni, visine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vara prefer sa mananc cat mai multa salata...fie cu carne sau numai cu legume...carne de pui sau peste la gratar cu legume fierte, multe fructe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fructele si legume mai mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mancaruri cit mai usoare, salate, fructe, iaurturi şi peştebig grin

| Anca_6788 a răspuns:

Toata lumea e cu salata in sus, salata in jos.eu mananc la fel ca inainte.nu imi schimb deloc regimul.mananc doar mai putin si atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer Salatele, Carnea de pui, Peste, Branza usoara, fructe si multe lichide cum ar fi ceaiurile si sucurile naturale de fructe

| elisa_2627 a răspuns:

Preparate usoare din diverse legume, iar seara un gratar cu garnitura de legume fierte.

| aglaia_5571 a răspuns:

Vara prefer ca alimente:salata verde, ceapa, usturoi, castraveti, rosii, varza, spanac, telina, leurda, vinete, dovlecei, fasole verde, carne de pui, carne de vita, peste, apa plata.

| clapchris a răspuns:

As prefera sa mananc multe salate si multe fructe

| clapchris a răspuns:

As prefera sa mananc multe salate si multe fructe

| ophelia1983 a răspuns:

Ador fructele( in special capsunele); dar nu ma dau la o parte nici in fata unei salate, a ciorbitelor din verdeturi( de salata, de loboda) sau a unor paste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Legume, lactate si mai rar carne de pasare sau peste.

| dorimena a răspuns:

Vara, maninc ca de obicei legume si fructe dar...salata de rosii cu mult patrunjel si brinza de oaie este meniu permanent in alimentatia mea si a familie pe caldurile caniculare. Este usor de pregatit si foarte gustoasa mai ales cu rosiile ecologice. Leontina, Constanta

| dorimena a răspuns:

Rosii, castraveti, brocoli, conopida, ciuperci, fructe de sezon... dar salata de rosii cu mult patrunjel si brinza de oaie este de departe mincarea de vara preferata a mea si a familiei mele. leontina, constanta

daniela
| daniela a răspuns:

Salata de rosii, branza, fructe de sezon (abia astept sa apara pepenele rosu asa in cantitati mai mari si preturi mai OK), salata de ardei copti si vinete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mancare cat mai usoara. Salate, fructe si multa apa plata.

| claudya a răspuns:

Legume proaspete si fructe...

Întrebări similare