- Efectele E-urilor asupra organismului uman
- De ce ACELASI produs cumparat in Germania sau Austria este de calitate superioara decat cel din Romania?
- Cat este de sanatos sa mancam la Paste cozonac de Craciun cu lapte care are garantie de 1 an?
Nutritia pentru alcoolism tabagism si cafeinomanie. sa fie ieftina si la indemana oricui
De ce sa citesc despre alimentatie cand, ca un gurmand inrait ce sunt, pot sa gust, sa testez, sa savurez? Mincarea a fost facuta sa fie mincata, nu citita despre ea. Oamenii au mincat si inainte de a se cunoaste principiile nutritiei.
Pentru a cunoaste cum functioneaza organismul in functie de ce alimente ii oferi, nu poti compara alimentatia de acum 200 de ani cu cea de acum, asa cum nu poti compara un mar din propria gradina cu unul de import tratat cu enspe mii de substante. Alt motiv. propria sanatate, alt motiv: evitarea alimentelor super procesate etc
E adevarat ce zici tu, dar depinde. Eu am mere la doi pasi, in gradina, e destul sa ies din casa si sa iau vreunul, si e perfect natural, insa ce faci cu cei ce stau la bloc, care nu au alta sansa decat sa ia din acelea tratate din supermarketuri? Ei sa nu mai manince mere?
Pot cumpara din piata de la tarani de exemplu, solutii exista daca vrem
Si daca sunt prea comod ca sa o fac, sa caut taranii care au produse naturale?
Adevarul este ca este si greu de cautat...la cate piete sunt pe la noi... sunt farmaciile aproape daca esti prea comod
Ei, problema cu farmaciile apare mai tirziu, grav insa e ca, daca apare, nu mai dispare.
Nişte reţete Raw Vegane aş fi interesată să citesc.
Felicitări pentru blog, apropo! Îmi place că persolizezi reţetele şi le condimentezi cu câte o povestioară. Le face mai atractive (parcă şi aşa n-aş saliva destul).
Merci frumos. Raw vegan hmm, intentia mea cu blogul este sa ofer solutii facile celor care vor sa devina vegani, pentru raw vegan trebuie sa testez intai ingrediente, retete, voi posta cu siguranta si din categoria raw vegan, am reteta la branza si lapte pentru raw vegan.
Ok. Mai ales că orice vegan oricum mănâncă şi raw, deci reţele vor fi şi lui utile (eu sunt 100% raw doar periodic).
zuzuke94 întreabă: