| Fernando9Torres a întrebat:

Ce as putea manca dimineata la pranz si la cina(sa nu fie complicat ca nu is mare bucatar,dar nu doar paine cu geam si cu lapte)? Sunt sportiv,si de un timp nu mai am "energia" pe care o aveam la antrenamente si meciuri, antrenorul a zis ca poate e din cauza alimentatiei si o zis sa intreb pe cineva care stie!

10 răspunsuri:
| FollowTheLight a răspuns:

Pai e bine ca dimineata mancarea pe care o mananci sa fie consistenta, bogata in proteine. Poti sa mananci oua, sau poti sa iti faci o omleta in care sa pui si carne si branza si mai multe. happy Si poti sa bei si o cana cu lapte. Pentru energie sa stii ca cerealele sunt foarte bune, le poti inmuia in apa sau in lapte si pe deasupra sa iti pui niste miere. Tatal meu mananca in fiecare dimineata si spune ca ii dau foarte multa energie si ii tin si de foame.El le mai combina si cu seminte de canepa care sunt foarte sanatoase si bogate in omega 3winking. O masa sanatoasa dar si consistena care iti da foarte multa energie! big grin

| Lolo11 a răspuns:

Vezi ca ai scris "geam" inloc de gem, si ai uitat sa pui (, sau ai gresit cu ")". happy

| Jipa95 a răspuns:

Nu stiam ca tu cand mananci dimineata paine cu geam esti energic toata ziua iti recomand sa continui aceasta dietahee hee

| ionandreea97 a răspuns:

Pai dimineata poti manca 2 oua fierte si lapte cu cereale, la pranz friptura de pui/curcan cu orez(poti lua din ala pe care il bagi la fiert cu tot cu punga).Fa-ti si o salata de varza ca merge bine si e si sanatos. Obligatoriu intre mese mananca banane/mere iar seara poti manca niste cartofi copti cu niste iaurt de baut. Nu mananci nimic mai tarziu de ora 6-7 si daca tot iti este foame mai mananca o banana doua, sau mananci mai mult la pranz.

| Fernando9Torres explică (pentru Lolo11):

Am scris gem.wtf cred ca l-au modificat astea, cand am postat straight face|

| Fernando9Torres explică (pentru Jipa95):

Ba,"Frumosule" am zis "dar nu doar paine cu gem si cu laptesa", adica sa nu imi scrie "retete" de genu`, obositule!

| Fernando9Torres explică (pentru ionandreea97):

Mda,bananele nu prea ar fi recomandate sa le consumi dupa ora 6-7 happy(adica seara)

| Zazu a răspuns:

Iti faci shakeuri cu lapte sau iaurt natural(lapte batut)cu o banana, ou crud, cereale, miere. Piept de pui sau carnita de vita slaba in tigaie cu doua fire de ulei de masline.Branza proaspata amestecata cu smantana de tara si usturoi si marar, sau cu codite de ceapa verde si masline tocate marunt.Omlete cu ciuperci sau dovlecei taiati fin.Salate reci cu paste si maioneza, cu oua fierte, ardei rosu, ton, mult patrunjel taiat marunt. Fasole batuta sau hummus.Iti trebuiesc carbohidrati si proteine.