Aia e facuta pentru piata locala din Timisoara. Eu sunt din celalat capat al tarii. Ma refeream la o bere produsa la scara mare
Pe site-ul lor gasesti informatii despre cei care vand produsul lor si ai si posibilitatea de a comanda bere online.
In general berea produsa la scara mare e pur si simplu o posirca. O alternativa ar fi sa faci bere singur, hamei gasesti la plafar, orz si alte cerele gasesti peste tot, drojdie de bere la fel, retete gasesti pe youtube si alte site-uri. Dupa cateva incercari o sa reusesti sa faci o bere mai buna decat cele comerciale.
Grolsch e o bere acceptabila, bonus sticla cu dop si parghie.
Bună!
"BERI FĂRĂ PORUMB :
Holsten Germania; Albacher Winter (Romaqua Grup Borsec); Ciuc premium; Stejar strong; Carlsberg; Beck’s; Heineken; Konig Pilsner; Grolsch; Guiness; Edelmeister; Bavaria; Krusovice; Oettinger; Dab" - SURSA :
http://www.evz.ro/......59694.html
Toate cele bune.
Nu sunt "Chef" in ale gastronomiei. Viata la Bloc este grea! Nu pot sa imi fac bere singur. As vrea totusi sa cumpar ceva ok
Asta am zis si eu... Inafara de : Ursus, Ciuc, si Stejar (care este facuta tot de Ursus) mai este altceva? Am inteles ca si skol, mai nou, nu mai pune porumb/malai, dar inca nu am incercat.
Celelalte marci gen : Becks, Bavaria, Grolsch, Keineken, si care or mai fi, sunt facute in Romania, dar nu inseamna ca sunt chiar "Autohtone".
Nu sunt marci Romanesti.
Grolsch gasesti cam peste tot si e ok.
Daca esti dispus sa platesti pentru calitate atunci cumperi Clinica de Bere din cele cateva magazine care au asa ceva, gasesti informatii pe site-ul lor, sau comanzi online.
Nu e chiar rocket science fabricarea berii acasa, la inceput pare greu.
tteo91 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: