O branza fina, maturata. prezinta insertii de mucegai(penicilina) de culoare albastra sau chiar albastru-verde si un miros puternic intepator. cele mai celebre sunt gorgonzola-italia, roquefort-franta, stilton-uk
Lapte de brânză, cu o pasta moale cu vene albastruie, conţinutul mediu de grăsimi este de 34%. Caracterizate prin culoarea galben şi untosa, făcute din lapte vacă ne pasteurizat
Fabricat în judeţul Devon
este lăsată să se maturizeze de la 3 la 6 săptămâni
Este brinza nemteasca sau franzuzeasca care are inauntru mucegai albastru mie nu imi place dar multora le place si mucegaiul nu e ala de pe pereti nu,este mucegai expre pt brinza
Este brinza nemteasca sau franzuzeasca care are inauntru mucegai albastru mie nu imi place dar multora le place si mucegaiul nu e ala de pe pereti nu, este mucegai expre pentru brinza
Skrilly întreabă: