| Gustos.ro a întrebat:

Ce fel de muraturi preferati sa puneti pentru iarna?

62 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele mai bune sunt castravetii, gogosarii si ardeii iuti... mie aste-mi plac...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Castraveti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roşii şi castraveţi muraţi, şi roşii marinate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muraturi asortate in otet. Sunt o nebunie iarna si nu numai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rodie murata! este foarte buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gogosari si castraveti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pepene cu gogonele la saramura, gogosari umpluti cu varza sau conopida la otet si castraveti cu morcov si telina la otet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Castravetii bulgaresti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gogonele la putina, gogosari in otet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gogonele la putina,gogosari in otet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Castraveti si gogonele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Combinate la butoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Varza acra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru familia mea muratura de baza sunt castravetii dupa care gogosarii cu conopida, ardeii copti si cei cu varza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gogosari castraveciori si varza si gogonele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gogosari in otet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muratura asortata la butoi:castraveti, gogonele, ardei, gogosar, varza, conopida, morcovi, pepene galben, mere, ardei iuti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gogosari cu conopida in otet

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Castraveti, gogosari si varza la butoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva ce merita incercat: arpagic curatat si pus in borcane cu boabe de mustar, usturoi si ardei iute, o foaie de dafin, piper verde boabe, bucatele de telina... un deliciu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gogonele si varza in saramura, castraveti, gogosari si conopida in otet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru iarnă î-mi plac toate felurile de murături, dar... cel mai mult î-mi plac murăturile puse la butoi, formate din tot ce este pe piaţă în octombrie. Morcovi, ţelină, ardei, varză, gogonele, bine amestecate cu multă conopidă, varză roşie şi feli de sfeclă roşie şi fire de hrean. După ce sau aşezat bine toate în butoi, se toarnă apă călduţă şi boabe de muştar şi piper. În apa ce se pune se dizolvă sare mare, grunjoasă, în aşa fel ca să fie foarte sărată la gust. Circa 1 Kg la 10 litri de apă. Sarea determină nivelul de acreală. După ce sa ţinut 24 - 30 de ore butoiul în bucătărie la cald şi deja apar semne de acreală la zeama din butoi, se duce acesta în loc răcoros dar nu foarte frig, pivniţă de exemplu şi se aşteaptă iarna. La fiecare 10 - 15 zile este bine să golim zeama şi să o turnăm apoi înapoi pentru a de amesteca bine şi a prinde,, aier,, Se copletează cu altă apă sărată până la acoperirea completă a legumelor.

| BabyRosse a răspuns:

Asa de multe incat mi-e si lene sa spun.

| jenny a răspuns:

Castraveti murati, gogosari, ardei iuti,( si as vrea sa fac o salata de iarna cu gogosari, ceapa, ulei, bulion, otet,... dar nu stiu toata reteta...

| bibinelu a răspuns:

Asortate,... si ardei umpluti cu varza,... si ardei iuti,... si castraveti, si... gata!

| delia1981 a răspuns:

Castraveti, gogonele, lubenita, varza, conopida happy toate la butoi.

| corynel a răspuns:

Gogosari, castraveti si gogonele.

| georgian7784 a răspuns:

Imi place sa pun gogosari, castraveti, conopida, gogonele, varza rosie gata pregatita pentru. salata, fara apa si varza alba.

| georgian7784 a răspuns:

De obicei imi place sa pun gogosari, castraveti in saramura, gogonele, varza rosie gata pentru.salata,fara apa, conopida si varza alba pentru.sarmale.Am o reteta pentru.varza alba, la care nu mai e nevoie sa suflii in ea si rezista pana vara.

| 1978 a răspuns:

Castraveti, gogosari si conopida. Acestea sunt preferatele mele, a si sa nu uit si de ardei umpluti cu varza care sunt tare buni!

Întrebări similare