Deci ca sa o iau in ordine : Ador spanacul foarte mult,supele de toate felurile ( de pui,supe creme etc...),borsul de cartofi,pui la cuptor,peste ( somon mai ales ),iar la desert ador tiramisu,inghetata,parjiturile cu fructe si ciocolata :X:X:X:X,dulceata( mai ales aia facuta de bunica-mea ),mere,piersici ( daca au gust ),caise, visine, capsuni, cirese etc., iar legumele...toate imi plac .
Buna
acum ca suntem in post imi plac sarmalutele cu ciuperci, pilaf cu ciuperci, iar ca fructe tot ce prid mananc
O seara frumoasa sa ai
Bună.
Prefer o alimentație diversificată!
Nu alerg după ceva anume!
Pa, pa.
Mie imi place pestele, orezul cu ton si ulei de masline, pastele de orice fel, puiul, salata boeuf si cartofii.
Peste la cuptor,snitel de pui cu piure,piept de pui la gratar,musaca,spaghette cu ciuperci,salam si cascaval,budinca de paste cu branza la cuptor,pui pe sticla la cuptor,tiramisu,sarlota, savarina, mandarine, clementine, banane! mmmm!
Mie imi plac prajiturile,supele,fructele,legumele,mici,snitel,carne de porc,pui,zacusca, dulceata, tort, sarmale, salata.
* Ciorbe de : perişoare, ardei umplut, tarhon, potroace, etc.
* Mici sau şniţel de porc cu cartofi prăjiţi, chifteluţe, grătar porc/pui/peşte, friptura de miel sau de iepure, friptura de mistreţ, pui la cuptor, etc.
* dulceaţa de căpşuni sau vişine, diverse siropuri, dulceaţa de caise, compot de caise/afine/vişine, etc.
* Mere, banane, portocale, mandarine, smochine, struguri, caise, piersici, căpşuni, etc.
Pai :portocale banane mere prune kiwi gutuie pare,capsuni,struguri. Ciftele,friptura,branza cu mamaliga,zacusca,sarmale,smantana,tort diplomat,dulciuriii,magura,castravete,rosi,inghetata, piure, pulpe, pizza, cartofi prajiti. Multe multe. Pot sa zic sa sunt o gurmanda!
*-*
Orezul simplu doar cu cateva condimente. Si chestiile alea de le faci iarna, de Craciun ca sa i le dai preotului cand vine in casa. Sunt niste foi subtiri pe care le inmoi in apa cu zahar si rom apoi pui nuca, dar nu mai stiu cum se numesc.
Se numesc:sarailie, bafta.
Imi plac:supele,tiramisu,inghetata,merele, perele, prajiturile de toate felurile, legumele, fructele.Mi-ar lua prea mult sa le enumar pe toate.