| muzicadepoveste a întrebat:

Ce mancaruri va plac? Mie imi plac legumele si fructele,spanacul, supa,briosa,capsunele,dulceata de coji de portocala, portocalele, merele,struguri si smochinele. Miami,miami, ce mai de bunatati.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ca sa o iau in ordine : Ador spanacul foarte mult,supele de toate felurile ( de pui,supe creme etc...),borsul laughing de cartofi,pui la cuptor,peste ( somon mai ales ),iar la desert ador tiramisu,inghetata,parjiturile cu fructe si ciocolata :X:X:X:X,dulceata( mai ales aia facuta de bunica-mea big grin ),mere,piersici ( daca au gust ),caise, visine, capsuni, cirese etc., iar legumele...toate imi plac laughing.

14 răspunsuri:
| baleabianca a răspuns:

Imi plac:supele,tiramisu,inghetata,merele, perele, prajiturile de toate felurile, legumele, fructele.Mi-ar lua prea mult sa le enumar pe toate.

| pwp a răspuns:

Mie imi place pestele, orezul cu ton si ulei de masline, pastele de orice fel, puiul, salata boeuf si cartofii.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

* Ciorbe de : perişoare, ardei umplut, tarhon, potroace, etc.

* Mici sau şniţel de porc cu cartofi prăjiţi, chifteluţe, grătar porc/pui/peşte, friptura de miel sau de iepure, friptura de mistreţ, pui la cuptor, etc.

* dulceaţa de căpşuni sau vişine, diverse siropuri, dulceaţa de caise, compot de caise/afine/vişine, etc.

* Mere, banane, portocale, mandarine, smochine, struguri, caise, piersici, căpşuni, etc.

| GabiPiff a răspuns:

Legumele si o leguma special:carnea

| CrazyPittica a răspuns:

Peste la cuptor,snitel de pui cu piure,piept de pui la gratar,musaca,spaghette cu ciuperci,salam si cascaval,budinca de paste cu branza la cuptor,pui pe sticla la cuptor,tiramisu,sarlota, savarina, mandarine, clementine, banane! mmmm!

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pai :portocale banane mere prune kiwi gutuie pare,capsuni,struguri. Ciftele,friptura,branza cu mamaligalove struck,zacusca,sarmale,smantana,tort diplomat,dulciuriii,magura,castravete,rosi,inghetata, piure, pulpe, pizza, cartofi prajiti. Multe multe. Pot sa zic sa sunt o gurmanda!
*-*

| bya2000 a răspuns:

Tot ceapare pe aici:http://retete.eva.ro/

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
acum ca suntem in post imi plac sarmalutele cu ciuperci, pilaf cu ciuperci, iar ca fructe tot ce prid mananchee hee
O seara frumoasa sa aihappy

Răspuns utilizator avertizat
| RainboyDash a răspuns:

Mancarea ingrasa

| vali1985 a răspuns:

Mie imi plac prajiturile,supele,fructele,legumele,mici,snitel,carne de porc,pui,zacusca, dulceata, tort, sarmale, salata.

| Mangustă a răspuns:

Orezul simplu doar cu cateva condimente. Si chestiile alea de le faci iarna, de Craciun ca sa i le dai preotului cand vine in casa. Sunt niste foi subtiri pe care le inmoi in apa cu zahar si rom apoi pui nuca, dar nu mai stiu cum se numesc.

| muzicadepoveste explică (pentru Mangustă):

Se numesc:sarailie, bafta.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prefer o alimentație diversificată!
Nu alerg după ceva anume!
Pa, pa.