De obicei aleg "specialitatea casei", ca sa am privilegiul sa gust din cat mai multe bunatati.
Ciorba de legume, cartofi pai cu snitel sau pilaf cu cordon bleu... mancare "sanatoasa" in mare parte...
Cartofi(prajiti, nature daca au)salata, snitel, cascaval pane, ciorbite.Depinde si ce mai au prin meniu.Mai mananc si chiftelute marinate etc
Imi place salata Caesar si pestele, mai ales somonul.Astea sunt mancarurile preferate la restaurant si un vin Sangria.
Neaparat o ciorba de burta, escalop cu cartofi natur cu salata de varza si gulas unguresc. Iar ca desert clatite cu branza dulce.
Eu am o mica obsesie, cand mananc la restaurant imi place sa comand aproape mereu paste. Si cand ajung acasa incerc sa le prepar si eu exact la fel
Prefer sa mananc ceva nou, inedit, ce nu pot si nu stiu sa fac(ma omoara monotonia) ceva gustos specific zonei in care ma aflu.nu o sa inteleg niciodata oamenii care se duc sa manance fripturi cu cartofi prajiti asta denota lipsa de imaginatie si cultura
O salata sanatoasa asortata. O ciorba de burta(desigur inaintea salatei)si poate ceva carnita de pui sau vita.i un suc de portocale natural. Mie sincer nu imi plac sucurile carbogazoase.Si la desert o salata cu fructeMiami e o bunatate
Sau aleg ceva dintre astea.Cam asa mananc eu...
Mie imi place mancarea sanatoasa! Tie?
O zi frumoasa
De obicei cand merg la restaurant incerc felui noi de mancare, adica ceea ce nu am mai mancat.