Bună!
Beţe pentru frigărui se găsesc la super/hiper-market-uri de genul Cora, Kaufland, Real, Auchan, Billa, Lidl, Carrefour, etc.
De Crăciun am în vedere un meniu tradiţional :
* platou cu aperitive incluzând chifteluţe, cartaboş, cârnaţ de porc prăjit şi crud-uscat ( cârnaţul este preparat în casă, nu e de cumpărat ), tobă şi bacon ( preparate în casă ), şniţele, diverse mezeluri, etc.
* sărmăluţe în frunze de varză murată ( servite cu smântână ),...
* tradiţionalii cozonaci cu diverse umpluturi : nucă, mac, rahat, stafide, scorţişoară
* prăjitură cu brânză de vaci şi cu stafide, etc.
* Alte "mărunţişuri" : cornuleţe cu nucă/gem, saleuri cu brânză de burduf şi chimin, etc.
Evident că, de Anul nou meniul se va schimba puţin şi va cuprinde doar platouri cu semipreparate ( preferabil de casă ), inclusiv salate ( de boeuf, de vinete, ciuperci cu maioneză, etc. ), carne & cârnaţ prăjite, şniţele & chifteluţe,...
De asemenea, apar alte sortimente de prăjituri : cremeş, tiramisu cu mascarpone, tort de portocale, etc.
Toate cele bune.
Pai poti incerca o salata de fructe,placinta de mere,dovleac, clatite, iar ca fel principal friptura sau peste fript pe tabla, plus o saramura de peste, daca nu ai de-ai nostri poti folosi macro.In loc de betisoare de frigarui poti folosi cu succes scobitorile, mici dar aspectuoase! Bafta la gatit si Funda!
Eu am vazut in kaufland dar poti sa te duci intr-un magazin la supermarket i sa intrebi pe cineva daca au! funda?
Bete de frigarui gasesti in orice super/mega market.
iti sugerez dovlecel pane, supa de ceapa, negrese, mancaruri traditionale sau mancaruri din alte tari ca franta, Italia, Spania...
JustACuriosPerson întreabă:
DaciaRomania întreabă: