Are oase putine, si are un gust delicios cand il gatesti la tava. parerea mea. dar fiecare avem gusturi diferite
Multumesc mult pentru raspunsuri, ati avut dreptate, nu are multe oase si este delicios.Vi-l recomand cu traditionala mamaliguta si cu mujdei facut din:usturoi, mustar, smantana, putina sare.:*
Este un peste gustos pentru ca este gras, numai ca are o grava problema.In 90% din cazuri contine anisakis, un parazit care traieste in stomac sau intestine, se vede cu ochiul liber, este translucid, foarte subtire si ascutit la ambele capete.
Normal ca sunt simptome, diaree, dureri de burta si musculare.Anisakis,face acelasi lucru la umani ca si la peste.Strapunge intestinele si ajunge in muschi.Nu e de gluma, altfel nu as fi scris.
Eu nu recomand niciodata macroul proaspat.Pestele trebuie congelat pentru 24 ore la -18 grade celsius sau prajit la peste 60 grade celsius, altfel parazitul nu moare.Pana si in scrumbia afumata, in icre sau in burta si intestine, se vad parazitii.