| lauraluca42 a întrebat:

Ce preferati mai mult hamburgar sau pizza?

47 răspunsuri:
| Visionfree a răspuns:

Esti un idiot. Ai idee ce contin macar fast-food-urile astea pe care le bagati toti in voi?
Si cica ce preferati mai mult... daca le ei de la fast-food amandoua au potentiatori de aroma, adica ti-ar fi placut si daca ar fi bagat **** de sobolan in ei.

Mai bine te apuci de fumat decat sa continui sa mananci tampeniile alea, cred ca sunt sanse mai mari sa faci cancer de la fost-food decat de la tutun.

| Visionfree a răspuns:

Carmy: eu ziceam ca fast-food-urile sunt mai daunatoare decat tigarile. Dar da, continua sa te complaci in prostia ta.

| ANAANAklhnkln a răspuns:

Pizzalove struck hai ca mi-ai facut poftabig grin funda?

| taniusha562 a răspuns:

Hello, eu prefer Pizza, maninc cit vreau si cind vreau si ma satur, iar hamburgar'ul daca nu-l maninci imediat isi strica forma si culoare...

| Ogorinio a răspuns:

Pizza

| pisika_5560 a răspuns:

Pizzabig grin

| dariahedea a răspuns:

Hamburger

| LilCrisspy a răspuns:

Hamburger big grin laughing daca faci cinste tongue

| biancaa_3285 a răspuns:

Amandoua

| Keyo a răspuns:

Ambele sunt delicioase :3, eu una prefer pizza

| alexandra_4619 a răspuns:

Pizza normal laughing

| Mysterio_2089 a răspuns:

Laura,laura,laura. dupa cum stim cu totzii TPU nu e doar pentru ca nu stii tu ce sa mananci sa nu pui kg pe tine, TPU este ajutor reciproc, unul intreaba, si altul raspunde, ok, dar probleme serioase nu cum fac alti, ce sa mananc eu acum? hai pe TPU sa intreb, eu la cat de varza sunt nu pot lua decizii singura...deci mai gandeste inainte sa postezi o inrebare.si gandeste-te ca alti are nevoie de raspunsuri reale si de ajutor.

| cupsagabriel a răspuns:

Pizza
funda?laughing

| danylupu a răspuns:

Pizza

| Ratza_6881 a răspuns:

Pizza

| anne2011 a răspuns:

Pizza, sincer e mult mai buna, dar fiecare cu gusturile lui

| Not_4763 a răspuns:

Pizzabig grin

Întrebări similare