| TeLefonCubĻuştutž a întrebat:

Chipsurile CHRUP PAKI, ingrasa?

Răspuns Câştigător
| NoNameHelpYou a răspuns:

Stiiu Chipsurile, dela 10 pungii pe zi te ingrasii, daca iei 2, 3 nu patesti nimic, nu consuma in esces, vorba mea. Sper ca te-am ajutat.A si incearca cele cu sare punele intr-un BOL MARE si stropestele cu otet, vezi daca-ti place happy.

23 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
TOATE alimentele consumate în cantități mari și pe termen lung, DUC la îngrășat excesiv.
Vezi pe pungă valoarea energetică.
Pa, pa.

| ovidius a răspuns:

Chipsurile?
Alături de cremvuşti mi se par cele mai nocive alimente. EVER. Nu o spun eu, o spun doctorii NUTRIŢIONIŞTI.

| george200217 a răspuns:

Daca manci multe, da

| elena445 a răspuns:

Toate dulciurire ingrasa mai ales chipsurile

Răspuns utilizator avertizat
| Crucified a răspuns:

Când mă gândesc la chipsuri, primul lucru care-mi vine-n minte este un gras de 11 ani înfometat.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Normal ca ingrasa. Sunt prajite in ulei si, in plus, contin tot felul de chimicale. Si, chiar daca nu ingrasa, in timp, iti fac stomacul praf; ulcer scrie pe tine!

| vinusipaharu a răspuns:

Daca mananci o punga pe saptamana e o, daca mananci 5 pungi pe zi o sa ai probleme.

| CălinPL a răspuns:

Da,daca iei multe

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă mănânci mai mult de 2 pungi pe săptămână, atunci îngraşă!

Toate cele bune.

| Serye a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Buna!
Nu TOATE alimentele consumate excesiv duc la ingrasatwinking N-am auzit deocamdata ca cineva sa se fi ingrasat de la consum excesiv de carne de vitel, peste sau struguri.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru Serye):

Bună.
Te auzi vorbind?
Toate alimentele au calorii, fructe/legume/carne/lacate/paste/etc., cum să nu iei în greutate dacă consumi excesiv?
Trebuie să mergi pe o alimentație ECHILIBRATĂ, nu cantitate mare!
Gâdește înainte de a face afirmații nefondate!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Avand in vedere catsunt de nesanatoase chestiile astea si normal ca ingrasa, te sfatuiesc sa mananci altceva cu ar fi fructe mai bine.
Te pup!

| AlexeHellsing a răspuns:

Bună, ar fi bine să ști că toate chipsurile îngrașă datorită aditivilor alimentari pe care-i conțin.

| Daria4 a răspuns:

Toate chipsurile îngrasă!

| TeLefonCubĻuştutž explică (pentru ardnaxur1961):

Alea nu sunt prajite in ulei big grin

| SelenaMe a răspuns:

Da, de ce nu?

| MihaelaMariaPopa a răspuns (pentru Crucified):

happy happy

| MihaelaMariaPopa a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Nu toate chimicalele sunt rele la fel ca si eurile. de unele avem nevoie laughing chipsurile sunt f calorice, nu au nimic nutritiv, au grasimi saturate si mai sunt parajite si in ulei, incearca alte gustari TeLefonCubĻuştutž.sau daca iti este pofta fa-ti pofta dar bea multa apa dupa aceea si fa flotari si genoflexiuni. numai bine! fa-ti si poftele dar sa nu devina un obicei.

| MihaelaMariaPopa a răspuns (pentru Serye):

Ba da! iti spune cineva care lucreaza cu aprox 40 de persoane pe luna in domeniul sanatatii. depinde de starea de sanatate pe care o ai, pentru cineva sedentar da, este o problema. indiferent de varsta o actiune are intotdeauna si o reactiune.

| Serye a răspuns (pentru Legiuitoarea):

?! Hei, eu ma vad scriind, deocamdata. Cat despre afirmatii nefondate, ai face bine sa-ti argumentezi raspunsurile atunci cand te pui de-a latu'. Este vorba despre ingrasare, legiferatoareo, nu despre hypercalorizare. Ce zici, vii cu ceva argumente, sau ramane asa?

| Serye a răspuns (pentru MihaelaMariaPopa):

Adevarat! Depinde exclusiv de munca pe care o prestezi. Una este sa arzi cateva calorii pe zi lucrand ca si contabil, iar alta este sa "o arzi la greu" lucrand ca miner.
P.S. Ai ochi frumosi. Catee calorii arde privirea ta pe zi? happy

| MariaCristinnaa a răspuns:

Da orice fel de cipsuri ingrasa!

Întrebări similare