Pasca cu smintina vrei?
Aluatul, e cel de cozonac.
Umplutura: 1 kg smintina scursa, 8 galbenusuri plus un ou cu tot cu albus, zahar dupa gust, vanilie, zeama de la o lamiie, 2 linguri zeamil (sau faina de griu).
E simplu. Dupa ce pui aluatul in tava, amesteci totul fara probleme si torni peste aluat. Dai la cuptor aproximativ o ora. Va trebui sa o pazesti bine, se termina repede. Spor la treaba.
Bună!
Vezi un fel dereţetă aici,
http://laurasava.ro/2011/04/14/pasca-fara-aluat-cu-branza-de-vaci/
SAU
http://www.laurasava.ro/2012/04/06/pasca-cu-ciocolata/
Poftă bună!
Te pup!
Bună!
Eu am folosit următoarele 2 reţete :
http://gabrielacara.blogspot.ro/2009/04/pasca-traditionala.html
http://www.teoskitchen.ro/2009/04/pasca-cozonac-cu-branza.html
Ambele au fost foarte bune, diferă doar forma şi puţin din modul de preparare...
Toate cele bune.