Recomandat, ar fi să o pui în frigider dacă vrei să o folosești peste puțin timp, de exemplu peste câteva zile.
Dar, dacă intenționezi să o folosești peste 1-2 săptămâni pana la o lună, o poți pune în congelator. Nu își va pierde gustul sau calitățile foarte mult. Poate foarte puțin, însă nu vei observa.
Eu țin pâine la congelator și câte 2 luni. Trebuie scoasă cu câteva ore înainte de consum, și lăsată la temperatura camerei. Nu doar că are același gust, dar e și la fel de pufoasă.
Ah! Copii, copii.
Painea pusa in frigider nu se strica dar se usuca.
Painea pusa in congelator se congeleaza. Nu isi pierde din gust. Daca o pui proaspata (nu calda!), dupa dezghetare va fi la fel de proaspata. O scoti cu 15-20 minute inainte de consum. Se dezgheata foarte repede.
Serios,e la fel de pufoasa, ma indoiesc. Daca o tii 2 saptamani deja pierde din apa, o sa fie mai tare, iti garantez, isi pierde si din gust.Nu zic ca nu-i buna, este buna, dar nu poti sa spui ca este exact ca si cum este acu facuta, ce spui tu nu tiu piine asa de azi de ieri o tiu dinainte dea fabrica astia frigidere si congelatoare