Eu cred că tu știi răspunsul și vrei să ne pui la încercare...
Cred că e similar cu tentativa de a crește o plantă udând-o cu apă distilată
Da, dar prima varianta era mai ieftina cu 50%...
Si de la o firma considerata slaba.
E o falsă întrebare.
Oricum, în procesul de obținere a cașcavalului laptele se fierbe. Deci nu contează dacă e crud sau pasteurizat (pasteurizarea inseamnă o prefierbere la 55-85 grade).
Probabil nu era vorba de lapte pasteurizat ci de lapte praf.
Cașcavalul din parizer este cel mai bun și merită încercat.
Totuși, să nu mârâi niciodată la un cașcaval!
Pe majoritatea (delaco, hochland, dalia etc) scrie lapte pasteurizat. Asta inseamna probabil ca se fierbe de 2 ori, ceea ce nu stiu daca e ok sau nu...
Laptele se pasteurizează pentru a se steriliza și a distruge eventualele bacterii care se pot găsi în el.
Deci pe cașcaval scrie că e făcut din lapte pasteurizat ca să-ți confirme ție că e aseptic, adică lipsit de bacterii sau germeni patogeni.
Sau poate e mult mai ieftin sa il faca din lapte pasteurizat
Adica ei nu il pasteurizeaza si imediat fac cascavalul, ci il cumpara pasteurizat si il fierb din nou. Parerea mea...
Știi ce se întâmplă, fabricile, când primesc laptele proaspăt din colectare, imediat îl și pasteurizează și apoi îl bagă la orice alt gen de prelucrare, pentru că altfel riscă să se degradeze.
Cașcaval din lapte proaspăt e doar cel făcut manual și-l găsești doar în piață de la țărani.
anonim_4396 întreabă: