Depinde de ce scrie pe ei. Daca banuiesti ca au bacterii periculoase, mai bine ii fierbi, desi daca sunt puternic infectati nici asta nu e o solutie prea buna.
In crenvursti ai 40% grasime plina de colesterol care ingrasa si carne de slaba calitate genitale, tendoane, resturi de orice tip la care se adauga nitrit dar şi nitratul de sodiu, E250 şi E251, care împiedică dezvoltarea bacilului botulinic şi dau mezelurilor o culoare rozalie, apetisantă. Totodată, conţin şi monoglutamat de sodiu, sau E621, substanţă care face mâncarea gustoasă.
Se fierb sau se prajesc.
Cainele meu nu-i mananca.
Cei de la kosarom de exemplu nu trebuie fierti. Trebuie citit ambalajul, daca sub lista de ingrediente nu se specifica un mod de preparare, nu e nevoie. Poți sa îi opresti daca vrei neaparat, dar nu toti necesita preparare.
Depinde. Citeste pe ambalaj, majoritatea sunt deja fierti/preparati corespunzator pentru consum. Parintii mei ii mancau adesea fara sa ii gateasca, ii fierbeau doar ca sa ii incalzeasca.