In loc de peste merg si cartofi prajiti facuti de tine acasa. Mujdeiul de usturoi se prepara asa: https://www.youtube.com/watch?v=KoRjewoLd8k. in videoclip nu am vazut adaugand sare. Personal eu adaug si un praf de sare odata cu uleiul. Pasta alba de la sfarsit este smantana (se poate folosi si iaurt daca nu ai smantana sau apa simpla). Pofta buna
Mamaliga e bogata oricum in toate cele. Favorita mea, cu brinza sarata sau cu brinza cu smintina si un mic-doi pe linga. Mai merge si la pastrav. Si in zeci de alte combinatii.
La tara se mananca mamamiga cu orice...
Eu nu concep branza cu smantana fara mamaliga.
Ce bine merge o mamaliga langa o fripura.Sau alaturi de sarmalute.
Sau cu peste cu mujdei
Sau chiar cu lapte.
Offff ce pofta mi s-a facut de...mamaliga!
A da, am uita de,, urs''' de mamaliga, placera copiariei mele.
O sa-mi fac mamaliga cu branza... fara carnaraie, ca am mancat toata saptamana asa ceva.
who am I kiddin, nu pot sta fara carne.
dumnezeu exista, daca nu era dumnezeu mai mamaie, nu avea cum sa fie carnea animala atat de gustoasa...numai facuta de zei ar putea fi atat de delicioasa.
ahh, mi s-a facut pofta de pupat pul... poala popii.
e atat de gustoasa poala, numai facuta de zei ar putea fi asa de delicioasa.
Mamaliga merge mancata la bureti cu usturoi ghebe proaspete culese din padure cu mujdei sau cu tochitura
LisaJulie întreabă: