| dyana_2819 a întrebat:

Cum aflu care e numarul meu norocos?

Răspuns Câştigător
| dolCEILA a răspuns:

1.scrie-ti varsta.
2.adauga numarul de inele pe care le porti astazi.
3.scade numarul de frati ori surori.
4.adauga numarul de postere, afise sau tablouri de pe pereti.
5.adauga numarul pe care il porti la pantofi.
6.imparte la doi.
7.adauga numarul de litere din prenumele tau.
8.scade ultima cifra din numarul tau de telefon.
9. daca ai obtinut un numar negativ, transforma-l intr-unul pozitiv.
10. daca numarul este format din doua cifre, aduna-le.Astfel,ai obtinut numarul tau norocos! fundita?

Al meu e 8, dar al tau?

13 răspunsuri:
| wintage a răspuns:

Pun pariu ca e 147

| DraGfirE a răspuns:

Sincer sa fiu nu e locul intrebarii tale la gastronomie hai ca asta e tare si raspunsul intrebarii tale e numarul care iti place tie cel mai mult de exemplu al meu e 9 si 9 e si nr meu norocos.

| Seby80 a răspuns:

Nu te lua dupa chestiile astea cu noroc, nu prea cred in ele. Dar daca vrei sa incerci, este pe facebook o aplicatie, care zilnic iti arata norocul! acesta ti-l calculeaza in functie de varsta, culoare, an, zodie, etc... Sper sa te ajute. O seara placuta iti doresc!

| Michael54654654 a răspuns:

Numarul norocos il aflii in functie de ce ai facut cu unul din numerele din baza 10.
Daca ai luat 10 la mai multe materii, nr tau e 10.
Daca ai luat 9
8
7
6

Cred ca atat, ca intrebarea ta e de om destept.
Inseamna ca n-ai cum sa iei 5 sau 4.
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci hai sa te lamuresc eu, ca vad ca altii te-au dus de nas, nu exista asa ceva, inconstientul tau cand vrea ceva, se intimpla.Tii cu orice pret sa ai aia, faci acel lucru si iese o treaba buna, crezi ca daca pui totul pe seama unui numar vei avea totul? povesti ca sa nu adoarma unu cu inteligenta {0}. FII desteapta si mergi inainte, ar trebui sa lasi copilariile la o parte si sa te comporti ca un om marewinking

| fulgerul a răspuns:

Pai il ai! 2819! Imparte-l la 2x3, 14 de doua ori, inmullteste cu 666, radical din 0 si ai sa vezi ca esti bolnava la mansarda!

| HolyPotato a răspuns (pentru dolCEILA):

Hey,interesantlaughing I'm number 1!

| dolCEILA a răspuns (pentru HolyPotato):

Super!

| ChristinaChriss a răspuns:

Pai...aduna-ti datele nasterii cum ar fi:ex.03.04.2001 = 3+4+2+0+0+1= 10 (daca ai si 0 nu il mai aduni daca vrei)

| Strepede_Madalina_1995 a răspuns:

Ziccetimi si mie se site are numarul meu norocos

| Bura_Doar_1994 a răspuns:

18 ani

| IrishCream a răspuns:

Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata. Harta numerelor este formata din cifrele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.
Pentru a-ti afla care este Numarul destinului tau trebuie sa aduni cifrele care formeaza data de nastere. Operatia se repeta pana se obtine un singur numar.

Exemplu de calcul al Numarului destinului:

Zi de nastere: 24 Ianuarie 1983

24 : (ziua de nastere) = 2+4= 6
Ianuarie: 01 (pentru ca e luna intai) = 0+1= 1
1983: (anul nasterii) = 1+9+8+3 = 21 = 2+1= 3
suma: 6 + 1 + 3 = 10

| Eugen_Miscoi_1989 a răspuns:

Cum aflu care e numarul meu norocos?

Întrebări similare