anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum e mai sanatos, sa gatesti la abur sau sa faci la gratar?

13 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Ambele sunt sanatoase dar depinde ce mananci de ex.carnea de porc nu e sanatoasa iar cea de pui(curcan)trebuie consumata fara piele...

daniela
| daniela a răspuns:

Eu prefer gratarul chiar si pentru ceapa

| mioara a răspuns:

Amandoua sunt sanatoase.

| SweetCandy a răspuns:

Eu stiu ca gratarul este foarte sanatos...deci optez pentru gratarhappy

| florar a răspuns:

La aburi, dar si gratarul mai trebuie...

| scootsie a răspuns:

Si una si alta....Depinde ce probleme ai cu sanatatea...

| funnymantm a răspuns:

Nu e vb de sanatos, e vorba daca alimentul (leguma, carnea etc) isi pastreaza sau nu sucul natural. La aburi este bine pentru legume, si la gratar pentru carne, in asa fel eviti sa folosesti ulei sau altceva.
Tine minte, carnea trebuie intoarsa la fiecare 47 de secunde big grintongue serios

| just4fun_8801 a răspuns:

Aman 2 mi se par sanatoase, bine acum depinde de modul in care le gatesti pentru ca daca faci un gratar in aer liber si arunci peturi de bere/suc etc pe el sau diverse pungi din plastic logic ca nu o sa fie prea sanatos

| sabina59 a răspuns:

Amindoua sint sanatoase.

| sorin a răspuns:

Gratar.

| kitty_8919 a răspuns:

Normal ca cel imi sanatos este sa gatesti la abur http://www.coolinaria.ro/a/222/Gateste-sanatos-la-aburi.html

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La abur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu stiu ca mai bine este la abur :d.
xoxo
by zui