E foarte, foarte gustoasa dar are o gramada de condimente nesanatoase.
E buna, dar nesanatoasa
Incearca totusi si vezi ce zic papilele tale gustative.
E buna la gust, evident, la cate chimicale si prosii are.Mai bine mananci o supa de casa, chiar daca nu e la fel de gustoasa, nu are toate chimicalele in ea.
Bună!
Supa instant ( la plic ) NU este sănătoasă!
Ori mănânci o supă sănătoasă/bună, ori n-o mănânci deloc.
Toate cele bune.
E buna in situatii extreme, cand esti pe munte de exemplu.Dar nu trebuie sa faci abuz de asta.
E destul de buna.Nu se compara cu cea de casa, dar pentru cine e pe graba sau nu se pricepe e grozava.
Mie imi plac la nebunie supele-crema. Incearca-le pe cele de la knorr, sunt cele mai bune.
Este buna. dar zeama aia nu prea o mananc. doar taiteii. mancam inainte cate 2-3 in fiecare zi, dar a inceput sa ma doara stomacul si am mai rarit-o. Acum, trage si tu concluziile!
Singurul avantaj ar fi acela că se fac în 2 minute. Dacă nu sunteţi pretenţioşi, ar putea avea chiar si gust bun. Lista de pericole e însă foarte mare. Supele la plic, pe care le facem rapid, contin un adevarat cocktail de E-uri. Medicii spun că cei care consumă aceste supe pe termen lung s-ar putea îmbolnăvi de cancer la stomac sau la colon.
Deci e buna dar nesanatoasa, mai bine nu consuma asa ceva.
Bafta!
Este gustoasa, dar are o gramada de chimicale.Eu te-as sfatuii sa faci tu supa decat sa cumperi.
Wow...supa la plic nu iti recomand, este bunicica la gust (oricum numai buna ca cea normala) dar este foarte foarte nesanatoasa.
E plina de chimicale ca glutamatul monosodic sau inonizatul de sodiu, nu ti-o recomand...decat daca tie foarte foame si nu ai altceva.
E delicioasa, o ador! Dar nu e sanatoasa! Daca mananci rar ( cam o data pe saptamana, nu ti se intampla nimic ) nu e nici o problema. Nu ii mai asculta pe toti! Sper ca te-am ajutat! :* :*
Mie imi place mult... Dar daca intorci plicul. te cam sperie cand vezi cati aditivi nesanatosi are!
In concluzie e buna dar si nebuna