Radacina de patrunjel are o textura mai tare si e mai aromata, pe cand pastarnacul are mai buretoas si nu prea miroase, e mai fad.Dar daca iei de la supermarket poti citi etichetele, iar din piata intrebi si tu babuta, ce-i asa de greu?
Bună!
Acestea le deosebeşti după aspectul exterior/forma rădăcinii, textură, miros, gust :)
Vezi alte detalii la linkul :
http://ro.wikipedia.org/wiki/P%C4%83st%C3%A2rnac
http://ro.wikipedia.org/wiki/P%C4%83trunjel
http://www.livestrong.com/......sley-root/
http://blog.homemade-baby-food-recipes.com/......ame-thing/
Toate cele bune.
Bună!
În cazul în care NU cunoşti Regulamentul TPU, îţi comunic că ai OBLIGAŢIA de a indica SURSA de copy & paste!
Vezi detalii la linkul :
http://www.tpu.ro/termeni-si-conditii
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
În cazul răspunsului tău, cel mai probabil, este COPIAT din răspunsul dat de "Lixuca" la linkul :
http://www.simonatache.ro/2010/01/21/patrunjel-si-pastarnac/
Pe viitor, să indici SURSA de copy & paste!
O zi frumoasă.
Patrunjelul e mult mai tare si dur, plus ceva mai mic...are si un miros specific