| 熊Panda熊 a întrebat:

Cum pot sa scot clorul din apa? Am nevoie de apa fara clor pentru o activitate, si singurele metode pe care le stiu sunt fierberea si lasarea apei ore intregi, dar eu trebuie sa o folosesc rapid. Alta metoda de declorinare nu este?

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Te duci repejor la cel mai apropiat magazin si cumperi o sticla de apa plata pe care sa scrie "apa microbiologic pura". Teoretic, toate apele imbuteliate sunt ape de izvor fara clor. Cea mai recomandata si pura apa plata este Carpatica.

| 熊Panda熊 explică (pentru Elianna):

Nu e pentru baut, e pentru altceva, si imi trebuie o cantitate destul de mare, vreo 30 de litri

| Elianna a răspuns (pentru 熊Panda熊):

Pai...interesul poarta fesul, cum zice turcul.
Sunt peturi de 10 l sau mai mici de 6 l. Daca nu...mergi la o fantana sau un izvor, dar nu stiu cum o sa cari o asa cantitate mare.
Dar si sa fierbi atat apa si s-o lasi sa se raceasca este cumplit.
Ai de ales intre aceste variante. Daca nu te grabesti, si simplul fapt ca apa sta fara sa fie acoperita elimina in atmosfera clorul adaugat pentru dezinfectare. Pune apa in peturi mari si las-o fata capac.Nu-mi inchipui ce vrei sa faci cu ea asa ca raspunsul meu este la general.Sau umple vana si lasa apa acolo 1-2 zile.

| darrio2007 a răspuns:

Foloseste apa distilata.

| 熊Panda熊 explică:

Oricum am rezolvat, dar va multumesc de sfaturi.