Te duci repejor la cel mai apropiat magazin si cumperi o sticla de apa plata pe care sa scrie "apa microbiologic pura". Teoretic, toate apele imbuteliate sunt ape de izvor fara clor. Cea mai recomandata si pura apa plata este Carpatica.
Pai...interesul poarta fesul, cum zice turcul.
Sunt peturi de 10 l sau mai mici de 6 l. Daca nu...mergi la o fantana sau un izvor, dar nu stiu cum o sa cari o asa cantitate mare.
Dar si sa fierbi atat apa si s-o lasi sa se raceasca este cumplit.
Ai de ales intre aceste variante. Daca nu te grabesti, si simplul fapt ca apa sta fara sa fie acoperita elimina in atmosfera clorul adaugat pentru dezinfectare. Pune apa in peturi mari si las-o fata capac.Nu-mi inchipui ce vrei sa faci cu ea asa ca raspunsul meu este la general.Sau umple vana si lasa apa acolo 1-2 zile.
Balazsemma1989 întreabă: