anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum sa fac blatul de pizza ca sa iasa ca cel de la pizza pe care o mananci la restaurant? Nici prea pufos, nici crocant...

3 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Cred ca cel mai bine, ar fi sa-i intrebi pe cei de la restaurant. nu?

auran
| auran a răspuns:

Daca te autentifici iti dau eu o retetadon't tell anyone

| klodi a răspuns:

Eu de obicei fac aluat dopsit sau aluat dopsit faramitat, cel din urma mi se pare mai fraged.Aluat dopsit- 400g faina, 30g drojdie, 1 lingura zahar, un sfert litru apa calduta, 1 lingurita sare si 2 linguri ulei.Aluat dopsit faramitat- 400g faina, un pachetel drojdie uscata, 1 si jumate lingurita sare, 1 lingura zahar, 100g unt sau margarina, 150 ml lapte caldut, 2 linguri ulei.
Dar sa stii ca, calitatea blatului conteaza si de cuptor.La pizeriile adevarate se folosesc cuptoare cu leminee.Acasa nu primim acelasi rezultat.