Din cate stiu eu! Se manca cu Gura! Iar conservele cu sos de rosii, se scot bucatile de peste se scot, si se mananca ce mai ramane in conserva!
O farfurie cu diametru mare, perfect alba. Deschizi conserva si pui pestele spre stanga farfuriei, iar sosul il lasi sa se scurga de jur imprejurul pestelui, intr-un cerc rosu. Tai o jumatate de felie de lamaie, pe care o lasi sa se odihneasca pe marginea farfuriei, galbena. Iei un ghiveci cu menta proaspata( e bun si busuiocul) si rupi 3 frunze frumoase, verzi, pe care le presari peste carnea pestelui. Pui la prajit 2 felii de paine, astfel incat ele sa fie rumenite, crocante, fierbinti. Le ordonezi in dreapta farfuriei. Innobilezi un pahar perfect curat cu vin alb, sec si-l pui in fata farfuriei cu peste.
Gata.
Eu iti dau o alta reteta simpla si buna:
deci tai o ceapa felii subtiri, apoi daca ai si un cremwusti, il tai felii si il pui peste, apoi iti trebuie o cutie de conseva de fasole boabe, dupa ce speli si strecori fasolea o pui peste apoi pui conserva de ton putina sare, piper dupa gust si storci o lamaie! amesteci continutul bine si ai sa vezi ce salata de ton iti iese! Pofta buna!
anonim_4396 întreabă: